Gå til innhold
 • Bli medlem

Ninafi1

Medlem
 • Innholdsteller

  47
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ninafi1

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei @Mention Jeg var på Atlasfjell-turen til Jarle Trå for et par uker siden hvor vi besteg Jebel Toubkal. Har bare godt å si om turen, arrangementet og guidene som ble brukt. For tiden vurderer jeg sterkt , og kommer nok antagelig til å melde meg på Elbrus turen hans som går i månedsskifte juni/Juli neste år. Mvh NIna
 2. Noen som har gått Kniven fra Krossbu? Kan den bestiges uten sikring, og hvor «luftig» oppleves den i forhold til Uranostind og Falketind ?
 3. Ninafi1

  Mitt lille land

  Statland ved Namsenfjorden/Otterøya
 4. Ninafi1

  Boikott DNT!

  Kan vanskelig se for meg at turfolket kan forstyrre /ødelegge miljøet mer enn hva forsvaret har gjort de siste 50 årene?
 5. Takk for svar Da er planen i boks...
 6. Takk for svar... Da vet jeg at sne ikke blir noen utfordring , men kan noen svare meg på om det er greit/mulig å få med seg begge toppene på en dagstur?
 7. Hei Er Høgronden og Midtronden greit tilgjengelige topper som kan tas på samme dag? Ser forholdsvis greit ut på kartet. Planlegger å gå i begynnelsen av Juli fra Bjørnhollia, eller evnt Dørålseter. Hva er greiest? Gikk Digerronden sankthanshelgen for et par år siden, og det var da forholdsvis mye snø og skavler over mot Midtronden, men har hørt det er lite snø i fjellet i år. Noen som vet?
 8. Ninafi1

  Ninafi1

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.