Jump to content

Randi_W

Aktiv medlem
 • Posts

  50
 • Joined

 • Last visited

Reputation

4 Neutral

About Randi_W

 • Birthday 05/19/1978

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Trondheim

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror jeg har greid å legge igjen en isøks på parkeringsplassen til Leirvassbu da jeg skulle hjem 4.mai. Den dukket ikke opp da jeg pakket ut av bilen... Er det noen som har sett den?
 2. Hei Fiskekort får du kjøpt hos Sakshaug Sport på Stjørdal'n. http://www.sakshaugsport.no/index.php/fiske/jakt-og-fiskekort Har heller ikke vært oppover i det siste, så kjenner ikke til veien eller snøforholdene. For 1 mnd siden var det i alle fall lite snø. Så skal jeg tippe vil jeg tro at veien er fin, men skiføret ikke så bra. Har kommet litt snø på Meråker-siden vet jeg, men tror nok fjellsko og evnt skøyter i sekken er tingen. Har alltid brukt maggot der på vinteren, men det kan være av praktiske årsaker. Randi
 3. Jeg har samme erfaring som espenh... knekker bak hælen.
 4. Jeg har knekt 1 par, min eks har knekt 2 par og en kompis har knekt 1 par (alle Ingstad).... i løpet av 3 år. Men Fisher er tydeligvis ikke særlig bedre da epsenh. At gutta har herjet litt med skia skal jeg ærlig innrømme (hopping), men jeg har kun gått fjellturer i kupert og tildels bratt terreng. De knakk i en slak nedoverbakke etter en liten dump som de absolutt burde tålt. Jeg bruker forresten aldri Åsnes sine kortfeller, de glir alt for dårlig. Bruker helfeller som er kuttet bak hælen. Smørelomme er det i alle fall ikke mye av på mine ski.
 5. Jeg har kun erfaring med Åsnes Ingstad med standard super telemark 75 mm og Varg Skavl. Min erfaring er at Ingstad knekker lett. Jeg er på mitt andre par (klaget på at de første knakk og fikk nytt par). Men er bortsett fra det fornøyd med skia. I forhold til svingegenskapene vil jeg anbefale å sjekke størrelsen på midtranden under skia. Åsnes har endret på denne flere ganger i løpet av tiden Ingstad har vært i salg. Mine første var helt uten midtrand, ekstremt bra svingegenskaper men dermed også lite retningsstabile ved normal gange. (Spesielt plagsomt på hardt underlag.) De jeg har nå har en både dyp og bred midtrand som gjør dem utrolig retningsstabile, men vanskeligere å svinge. Mener de som selges nå (om det ikke er gammel modell) har en midtrand som er midt i mellom. Jeg hadde tatt en ekstra kikk på Fischer om jeg var deg, og gått for Voile.
 6. Hva med Trollheimen? Noen som vet hvordan snøforholdene er der for tiden?
 7. Å fryse på tærne er nok mest normalt ja, men vurderte å kjøpe slike til en som sliter med hele foten pga tidligere forfrysninger. Spesielt på hælen... Men da er kanskje ikke dette noe for han. Eller finnes det noen typer som varmer mer enn tærne?
 8. Noen som kan fortelle meg hvordan slike elektrisk varmesåler virker? Tenker da om de varmer kun tærne, eller hele foten?
 9. For å oppklare: tenkte meg på fjellet, utenfor oppkjørte løyper. Med stålkanter på skia og sekk på ryggen.
 10. Noen som vet hvor langt fra Trondheim jeg må bevege meg for å finne greit skiføre for en fjelltur til helga?
 11. What's on your mind?

 12. Noen som har vært i området Nedalshytta / Sylane i det siste?
 13. Den årlige jenteskituren er såvidt i planleggingsfasen, og vi trenger litt hjelp. Kriterier: - Helgetur, med overkommelig avstand fra Trondheim - April eller Mai - Hytteovernatting (ikke nødv betjent) - Vi skal gå på SKI - Helst en enkel topptur innen rekkevidde. Dette er først og fremst en kosetur, for gjengen er sammensatt av personer med ulik form og forutsetninger. Men på vegne av oss som liker oss på vei opp og ned av fjell, og utenfor oppkjørte løyper, håper jeg å kunne finne noe som alle kan ha glede av. Derfor trenger jeg hjelp! På forhånd tusen takk!
 14. Jeg kjøpte for noen år tilbake Åsnes Rago (nå Amundsen) med NNN BC Magnum bindinger. Så lenge jeg gikk på flatmark var jeg veldig fornøyd, men når det kom til nedoverbakker var det ikke like gøy lenger. Etter en og en halv sesong med frustrasjon kjøpte jeg Åsnes Ingstad med fellelås og 75mm super telemark bindinger. Perfekt! Fra å være en sur sitron full av snø etter hver nedkjøring, er jeg nå et stort glis. Ikke sikkert du ønsker en så bred ski, men for å få glede av nedoverbakkene og telemarksvingene ville jeg gått for 75mm bindinger og ski med innsving. Til info er jeg jente, 10 cm høyere enn deg og nærmer meg 65kg. Går mest lange dagsturer med dagstursekk og ender ofte opp på en fjelltopp.
 15. Tusen takk for alle tips. Valget falt på Renndølsetra i Innerdalen, så nå er det bare å pakke regntøy ser det ut til. Håper på en fin tur selv om værgudene ikke helt er på vår side.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy