Gå til innhold
  • Bli medlem

friendly 64

Medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om friendly 64

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Jeg lurer på om dere har noen gode tips når det gjelder å frakte primus i sekken. Jeg er en av de konservative karene som helst bruker optimus 111 i forskjellige varianter og fyrer med parafin ( stort sett) . Det å få parafinlekkasje i sekken er noe som ikke er å anbefale, noe som alle som har prøvd kan bekrefte. Det jeg lurer på finnes det en lur måte å frakte primus i sekken uten at jeg behøver å bekymre meg for lekkasje . takknemlig for gode forslag
  2. Takk for svar Rune. Trenger ikke noen deler ennå men tenkte bare på muligheten til å få tak i deler ved behov.. Just in case .. du vet som primofil med interesse for eldre modeller må man tenke langsiktig .. Bensindrevne strykejern... jeg bøyer meg i støvet, du har gjort primusavhengighet til en kunstform..
  3. Ok, Ok , jeg innrømmer det jeg har et problem.... jeg skulle bare kjøpe meg 1 primus til turbruk....fant fort ut at jeg trengte en til og en til etc. Er nå opp i 15 primuser av forskjellig slag mest optimus og lysten til å skaffe meg nye bare tiltar .. Etter et lengre opphold på avvenningklinikk er jeg nå på helgeperm og har klart å skaffe meg 2 russiske 8r kloner... Er det noen av dere som vet om det går an å bruker optimusdeler fra optimus 8R til disse? Eller hvor det evt. går an å få tak i orginale deler. mvh Richard.
  4. har 3 , 2 111 og 1 111t ( ble mange etttall) alle i så å si daglig drift.
  5. Fant denne på nettet. God informasjon for de som vurderer å fyre primus i teltet. http://brage.bibsys.no/hsf/bitstream/URN:NBN:no-bibsys_brage_16255/1/Bachelor2010_bruk%20av%20brenner%20i%20telt.pdf
  6. Jeg har vært så heldig at jeg har fått en "splitterny" 111t brenner og petromakslampe av svigerfar som hadde den på loftet i mange år og aldri rukket å bruke dem. Nå er spørsmålet mitt; går det an å bruke miljøbensin på både lampe og brenner så at jeg slipper å dra med meg både parafin og bensin på tur ( lavvo) Er det noen av dere med erfaring med petromax og 11 t som vet dette? på forhånd takk.
  7. Har tenkt å ta meg en fisketur (gjedde) med familien til Øyeren (nord) i løpet av mai . Jeg har et spørsmål som kanskje noen av dere kan svare på for jeg finner ingen informasjon på nettet. Er det mulig å overnatte ved vannet med telt i dette området ? Eventuelt finnes det campingplasser i umiddelbar nærhet av dette området? I tillegg til dette mottas tips om gode gjeddefiskeplasser med takk! mvh norddøl.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.