Gå til innhold
 • Bli medlem

Eskeland

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Eskeland

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Eskeland

  Fenix?

  Primært bruksområde, tur klatring, leiteaksjoner, osv. Har fleire petzl, prinston, peli, fra før, synes den ser og kjennes kraftig ut i forhold.
 2. Eskeland

  Fenix?

  Fikk denne lykta for litt siden, og er bra fornøyd til nå. Det at lykta dimmer litt etter 3min gjør egentlig veldig lite, har flere ganger knapt merket det da trinnet under ikkje er så mykje svakere. Lykta virker robust og bra laga, kjøpte den fordi eg ville ha ei enkel, kraftig lykt uten oppladbare batteri.
 3. Peli lykter er utrulig bra til bruk for hjelpekorps. bra lys, vanntett, tåler mye juling. Peli super sabre lite submersibe
 4. paul hetland i sandnes har en fantastisk service! Der får du det utstyret du trenger og rett veiledning. Ei ekte lokal kvalitets-sjappe!
 5. Går greit fra mega på ålgård til et stykke nedenfor bommstasjonen, der er det ganske steinette, Men er helt konge når det er bra vannførin. Har padla med oppblåsbar kajakk. Har en kjenning som har padla strekket i oppblåsbart hoppeslott:) med middels resultat.
 6. Eskeland

  OP - jakke

  Den er av merke nanok. selges på xxl til ca 16-17 hundre. Min gikk på TS til 0kr
 7. Lurer på hvor lange telemarkski eg bør kjøpe, er 176 høg
 8. Eskeland

  sum

  Noen som bruker denne? lurer litt på å erstatte min grigri med denne, hva syns de erfarne der ute? [Hidden Content]
 9. Litt morosam debatt Eg har selfølgelig opplevd heidundrande tryn ut i busk og kratt etter skispor som forsvinn midt i ein sving i bratt lende. og tenkt jæ... i... som har ødelagt sporet her. Men så ærlig bør eg vel og være at eg ikkje er verdensmester på ski, og eg har nok kanskje noken ganger vært den idi... som kom i ubalanse på feil plass og øydela sporet for neste mann. Til alle nestemenn(og kvinner) Unskyld!! Det var ikkje meininga Men eg kan ikkje garantera at det ikkje skjer igjenn, då kan eg jo ikkje gå på tur lenger. Og det vil eg jo. Til alle som synest scooter spor er iriteren
 10. Hadde neopren maske i forsvaret, syntes den ble veldig klamm. men det gjelder jo nesten uansett hvilken maske en prøver.
 11. Eg kjøpt denne etter eg såg den i bruk. Såg den først, men tenkte det var noke drit. Men har brukt den ein del i sommer, er overasket av retningsstabilitet veltestabilitet og Kor mykje den tåler. Og prisen!
 12. Er det noe som har vært borti denne? [Hidden Content]
 13. Eg har brukt både trangia gassbrenner, nova, og 111. sommerstid er gass det enklste alternativet. Vinterstid er eg svak for hiker 111. I forsvaret hadde me både hiker 111 og nova brenner. men tok ikkje lang tid før me droppa nova brenneren. hiker 111 tåler mye mer juling, brenner mer stabilt, er lettere å regulere. vekta er liten forskjell på, med tanke på at du drar på fuel flaske på nova.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.