Gå til innhold
  • Bli medlem

tass

Passivt medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. tass

    Gräddis

    Er det noen som har vandret på fjellet på Gräddis (grensen mellom Norge og Sverige? Har kjørt fra Norge til Sverige via Junkerdalen og over Graddisfjellet flere ganger. Det ser jo bare vakkert ut der oppe for en fjelltur. Er det noen som har erfaringer? Hvor høyt over havet er man? Er det steder som man burde gå? Hytter man kan besøke? For overnatting burde vi ha tilgang på vann. Er det noen der som kan fortelle meg?
  2. Jeg har gått opp til Steigtind via Vatnvatnet og ned på Skaug. Men begge veiene er litt tunge. Turen fra Skaug og opp, er tidvis bratt den første delen. Kommer man seg derimot opp på Keiservarden, har man allerede kommet seg bra høyt, og jeg tenkte derfor at turen derfra ville bli lettere.
  3. Herlig innlegg med bilder og allting. Alltid trivsel med bilder også. Hunden, er ikke det en Sjæferhund?
  4. Er det noen her som kjenner til om man kan gå fra Keiservarden til Steigtind? Finnes det en sti man kan følge? Hvordan er terrenget, er det mye stigning?
  5. Tusen takk for svar. En av de plassene du nevner vet jeg jo om, men hadde helt glemt den. At jeg ikke tenkte på den før. Har jo vært der som barn. Kjenner du til løypen som går fra Vatnvatnet til Sørfjorden? Mener det skal gå ei løpe dit. Hvor lang er den? Noe for en 5 åring tror du? Jeg må få tak i den boka du nevner. Nå blir det full studering her.. Igjen, tusen takk for svar. Hilsen May-Lill PS: Det var gammelmonsen min som hette Tass..
  6. Hei dere. Jeg vet at vi har en del skiløyper i Bodøområdet. Blant annet Bestemorenga. Men er det noen der ute som kan anbefal en fin skitur som er familievennlig. Vi har ei datter på 5 år, vant til ski. Vi kunne tenke oss litt tips om skiturer i området rundt her....kanskje en plass med slakk stigning slik at vi på en litt rolig måte kom oss opp på et fjell med utsikt. Noen som har tips?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.