Gå til innhold
  • Bli medlem

Flyspoon

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei! Jeg har prøvd noen middager fra MH, men var ikke spesielt imponert. MH er dessuten dyrere enn en del andre alternativer. Jeg har funnet et par gode retter fra merket TREK 'N EAT. De koster til vanlig 49 kr hos XXL. I dag fikk jeg dem til 37 kr (XXL gir 25 % rabatt på alle varer i dag og i morgen til kunder som abonnerer på nyhetsbrevet deres).
  2. Jeg sendte en slektning til FK for å kjøpe en Brunton Lander for meg (jeg hadde ikke anledning til å dra dit selv). På kvitteringen står prisen: 559 kr + 138 kr i mva Det vil altså si at totalprisen for Lander er nesten 700 kr. Ville bare nevne det.
  3. Hei! Jeg har fått et gammelt rødspritapparat av faren min (se bilder). Apparatet funker som bare det og er helt suverent å lage mat på. I tillegg veier det lite og tar liten plass i sekken. Dessverre har apparatet fått litt hard medfart og begynt å ruste. Så er spørsmålet, er det noen av forumets medlemmer som kjenner til apparatet, vet hvem som har produsert det eller som eventuelt vet hvordan jeg kunne fått tak i et brukt apparat av samme type? (Jeg går ut i fra at det ikke lenger er i produksjon.) Jeg har søkt rundt på Internett, men har ikke klart å finne ut noe om apparatet. Min far mener å huske at han kjøpte apparatet på slutten av 1970-tallet. Jeg kunne eventuelt satt en vanlig rødspritbrenner fra Trangia i en stor fiskebolleboks og borret luftehull. Kan hende det hadde funket helt fint. Noen som har prøvd? På forhånd takk for svar!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.