Gå til innhold
 • Bli medlem

leifen009

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om leifen009

 • Bursdag 27. mars 1959

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fiske.
 • Sted
  Hønefoss / Espevær

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei Trenger litt hjelp. Skal kjøpe meg en kano som skal brukes til små turer på vann/fisketurer. Kanoen jeg ønsker å kjøpe trenge ikkje være rask å padle, men ha god side stabilitet. Kommer stort sett å være alene å padle (trur jeg) ... Har sett på Ally 15 DR og 15,5 og 16 men vet ikkje helt hva en skal gå for. Har og sett på Old Town NEXT , denne: West System | Old Town Next Har ikkje mye padleerfaring. Hvordan er det å padle for eksempel en Ally-kano med kajakk padleåre, noen som har erfaring med det? Håper på litt hjelp her og på forhånd takk for all hjelpen eg får.
 2. Hei Jeg har en Speedmaster BX 3-14gr med snella Shimano Biomaster 1000FB...Er kjepefornøyd med den..Har hatt den med på vidda flere ganger og dette har aldri sviktet meg...Kan anbefale dette..
 3. Hei. Kjempe fin tur, lett å gå. Fiske var godt, spesielt i Finsbervatne, Istjørna og et lite vaten som ligg ved søre midtnuten. Størrelsen låg i snitt på 800gr de eg fekk fin å rød i kjøttet. Kan anbefale den turen. I år har eg tenk å kjøre opp til Sysedamen og padle til enden på det og så gå oppover Leiro mot store hansbunuten..Du får ha god tur og skitt fiske. .
 4. HeiHar tenkt meg en tur opp til Røldal/Haukeli område i midten/slutten av Juli og lurer på om noen vet hvordan fiske er der på den tiden.Jeg har tenkt å kjøre inn anleggsveien som går inn mot Middyrvatnet og parkere der og så gå litt innover til Nupstjørn og vanna innover der. Legger ved et kart over der jeg har tenkt å fiske (røde merker) pga finner ikke navn på vanna i karte.Er det noen somhar vært i område der og fisket og kan dele litt erfaring til en amatør tenker da på slukvalg hvilke senetykelse en bør bruke monoeller multi osv. Hvordan er det å fiske med mark i kalde fjellvann,fungere
 5. leifen009

  Kroke Fisken

  Hei Jeg lurer rett og slett på hva som menes med å kroke fisken? Er det når du kjenner den biter på at du gjere et lite napp med stanga? Kan en ikke nappe sluken ut av kjeften på den med det? Fisker stortsett med slukk og spinner. Er det noen som vet sån ca når isen går på vanna rundt Hardangerjøkulen? På forhånd takk for hjelpen.
 6. Hei Jeg har tenkt meg en 3-4 dagers tur å fiske i vanna rundt Drageidfjorden på Hardangervidda og kanskje gå innover mot Hardanger-jøkulen. Er det noen som har vært innover der og har noen fisketips,tenker på vann ,slukvalg etc. eller er det andre plasser å anbefale?Det blir min første tur på vidda etter å ha fisket på kryss og tvers i fjella rundt Hemsedal,må prøve noen nye plasser :-). På forhånd takk for all hjelpen jeg får og en fin sommer til alle!
 7. leifen009

  Kjøpe Sene

  Hei Så er det tid for å sjekke fiskeutsyre.Blir noen turer til Hardangervidda for å fiske og noen turer til Hemsedal i år. Skal skifte sene og har noen spørsmål om det: Jeg har sett litt på nette og lure på enten NanoFil 0.11 eller Whiplash Crystal 0.10 noe som har noe erfaring med de eller er det noe andre som dere anbefaler? Takker for all hjelpen jeg får.....
 8. Hei. Tusen takk for alle svarene. Glemt å legge til at jeg er ganske høy (196cm) og turene blir med telt.
 9. Hei Trenger litt hjelp til kjøp av ryggsekk. Skal på småturer i sommer rundt Haukeliområde og trenger en god ryggsekk til dette. det blir max 3-4 dagers turer så mitt spørsmål er hvor stor sekk trenger jeg til dette og har dere noen sekker å anbefale? Håper på hjelp for dette er jeg helt amatør på. På forhånd takk for all hjelpen jeg får.
 10. leifen009

  Fiskestang

  Har tenkt å kjøpe ny fiske stang til fjellfiske og falt for denne..Fenwick Wild Wings 9.6` 5-20gr. Noen som har erfaring med denne og er denne å anbefale? På forhånd takk for hjelpen
 11. Hei.Bruker du fortommer på multifilamentsnøre ? Vis du bruke det på 0,10 for eks hvor tykk bruker du da av fortommer?
 12. leifen009

  Fiske på Høsten

  Hei. Hvordan er fisket i fjellvann nå på høsten? Er det en bitevilig øret nå eller? Kvaliteten på fisken nå på høsten er den bra.? I skogsvann , er fiske bra der om høsten? På forhånd takk for hjelpen jeg får..
 13. leifen009

  Wobbler

  Hei Lure på å gå til innkjøp av noen wobblere som jeg skal bruke i skogsvann og fjellvann og trenger noen tips er helt grønn når det gjelder fiske med wobbler...Noen som har noe erfaring med fiske med wobbler i ferskvann .. Wobblere forbinder jeg med dørging etter øret,hvordan er det og stå på land å kaste med wobbler,noen forslag til hva jeg bør kjøpe for å kast bra langt,størelse på de etc..Der jeg hovudsaklig fisker er det øret på 250-850gr.. Rapala X-Rap 6cm. TR for eks.er det en god langtkastendet wobbler? På forhånd takker for all hjelpen jeg får og ønsker samtidig alle her på f
 14. Hei Trenger litt hjelp..Jeg har fått tak i noe myggspray fra USA fekk det av en nabo og lure litt på den Det står at det er 100% deet på den ene og på den andre står det 50% deet De du kjøper her i butikkene er ikke det 20% deet?? Er dette bra eller dårligt å bruke de og kan de være skadelige for huden? På forhånd takk for hjelpen og god sommer
 15. Hei Er det noen som vet hvordan fiske er i Nord/Østmarka nå fra 17 mai og utover?? Tenker da å kjøre opp til Damtjern å sykkle innover fra der..noen fiske tips der trenger jeg Takker for all hjelpen jeg får..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.