Gå til innhold
  • Bli medlem

spesial_43

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av spesial_43

  1. Da har jeg prøvd teltet @Mareng. En natt i åpent lende med sterke vindkast inn fra sida. Teltet fungerte bra, og trengte ikke etterstramming av barduner. Med 9 cm liggeunderlag og "buksepute" hadde jeg nok luft mellom ansikt og teltduk til at det ikke ble klaustrofobisk. Lite bevegelse i innertelt og ingen merkbar kondens. Litt usikker på om trådstarter mente det med "duk i ansiktet" bokstavelig, eller om det gikk mer på følelsen av å ligge i denne telttypen Med tilnærma rette endestenger i hodeenden og liggeunderlaget skjøvet mot fotenden gikk det helt fint for min del. Alt i alt fungerer teltet som forventa. Det er et krypinn for 1 person med plass til storsekk og støvler i forteltet. Meget hyggelig vekt og pakkvolum.
  2. Hei @Mareng, har desverre ikke fått testa enda :/
  3. @Knappetelt godt poeng med vektforskjell, Trolltind med sine 1.3 kg er jo svært lett. På den andre side, hva veier egentlig Unna som turklart telt? Fjellsport opererer med et vektintervall fra 1.5 til 2.1 kilogram?
  4. Synes Trolltind SL virker interessant, og det er jo lett å rives med når folk viser entusiasme Men med Trolltind får man altså 0 fortelt, ikke engang en glipe mellom inner- og yttertelt som på Unna? Det vil si at (eventuelt) våte skallklær, våt ryggsekk og gjørmete støvler må enten være med i innerteltet eller legges igjen ute?
  5. Jeg har nettopp bestilt Abisko Lite 1 for testing Ser også at Brukås Sport skal ha 5.800,- for rød Soulu...
  6. Beklager, for å være litt meir presis: Ja, eg hadde tenkt å gå dei ti 2000-meterstoppane på denne turen Er det litt i overkant å planlegge alle toppane på ei helg med full turoppakning? På denne ruta ser eg ikkje heilt kor hen eg eventuelt kan legge igjen storsekken for å ta toppane med lettare oppakning, ialle fall ikkje på den vestre halvdelen EDIT: Mitt ønske er altså å ta alle 2000-meterstoppane i Rondane på ein samanhengande tur, utan å gå ein utmattande maraton der ein må ned i kjellaren på dei siste toppane. Spørsmålet er om fordelene med å kvile underveis, vil oppveias av ulempene med å traske over så mange toppar med 20-kilossekk på ryggen...? (Ved ettertanke er det kan hende like smart å dele opp dette forsøket i to helger, der ein tek den austre halvdelen på ei helg, og den vestre på ei anna )
  7. Godtfolk, eg er klar over dei gamle trådane om emnet Rondane rundt, men sidan mitt spørsmål ikkje omhandlar eitt "maratonforsøk" so tek eg sjansen på å starte ein ny tråd Eg er ikkje kjent i Rondane, men er normalt fjellvant og turforma er heilt OK. Eg har ein plan om å gå Rondane rundt, med utgangspunkt i Rondvassbu, etter følgande tidsskjema: Fredag kveld ankomst Rondvassbu og overnatte i telt. Laurdag gå første halvdel med overnatting i Døråldalen. Søndag gå andre halvdel med ankomst Rondvassbu på kvelden. Planen forutsett sjølvsagt folkelege verforhald og full oppakning med telt og sovepose. Er denne planen vel ambisiøs med tung oppakning?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.