Gå til innhold

goggen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Spansk, men det meste er også oversatt til engelsk. Så den funker kjempebra! Hvis du finner ut av det med spansken kan du få kjøpt den her ser det ut til; http://edicionesdesnivel.com/fichaguia.php?id=8495412764 Søker du på "escaladas en arico"(førern heter det), får du opp flere alternativ.
 2. Rockfax har en Miniguide som du kan laste ned, men den er dårlig! Arico har en del fin klatring, og det er gitt ut en fin lokal fører. Jeg kjøpte den i en klatrebutikk i en av de mindre "byene" i nærheten av Arico.
 3. Jeg har lenge vært supergira på å gå Sydveggen på Skarfjell, men jeg mangler en klatrepartner! Sydveggen er en superklassiker i Innerdalen, men ganske krevende. Så en viss erfaring bør du ha, og du bør være i stand til å klatre 6+ på topptau.
 4. goggen

  "storvegger"

  Hvis man går mer detaljert inn på det med sekkheising; hvordan gjør man det? Taljer /trinser? Eget tau? Isåfall statisk? Hva med vann; hvor mye og hvordan? Vannsekker, flasker e.l?
 5. goggen

  "storvegger"

  Hva kreves egentlig av utstyr for å bestige vegger som Kjerag og Trollveggen? Hva med førstebestigninger av "storvegger"/ lengre ruter? Krever det enda mer utstyr da man egentlig ikke helt vet hva som venter en?
 6. Ok, tausignal er mulig, men stort taudrag og elastisitet i tauet kan vel gjøre signalene noe utydelig? Hva med disse radioene? Går det an å bruke disse små rimlige walkie-talkiene?
 7. goggen

  Taulagskommunikasjon

  Hvordan kommuniserer dere i storveggen? Standplass, tau inn osv. Det er ikke alltid like lett å høre hverandre på slutten av en taulengde... Vind, overheng, egger ol. begrenser muligheten for effektiv kommunikasjon.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.