Jump to content

liz

Passivt medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About liz

  • Birthday 05/28/1967

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Oslo

liz's Achievements

  1. liz

    liz

  2. Frokost er gjerne porsjonspakke havregrøt med bær/syltetøy/granola. Eller pannebrød som jeg steker og har f.eks. majo og kjøttpålegg på. Lunsj er gjerne omelett: jeg hiver oppi egg og purre og pølse og paprika og det jeg har oppi en gryte og steker. Blir kanskje nærmere eggerøre når jeg tenker meg om. Og så steker jeg pannebrød (har med pose med mel/krydder/bakepulver og blander med vann på turen). Eller pannebrød/knekkebrød med blanding av tunfisk og majo. Til middag steker jeg for eksempel skogsbacon eller pølser + grønnsaker som løk, sopp, purre, paprika, og blander det så med kikerter og tomatboks og krydder så blir det en super gryte. Med ris eller pasta til. Eller slike smarte ferdigkokte marinerte poteter som bare trenger å varmes. Matvalg kommer at på om jeg må bære maten eller om jeg er på kajakktur. I kajakken ligger det alltid noen ekstra poser Real Turmat Og når det gjelder kaffe: den mååå være skikkelig. Ittno pulverkaffe, men Jetboil og presskanne bodumkopp.
  3. Pannebrød er supergodt, men egner seg nok best på kortere turer siden det tar litt tid å steke. Blander mel og krydder og bakepulver hjemme i små poser og tilsetter vann rett før steking og knar deigen i posen før jeg dytter den utover stekepanna. mmm…. (hentet fra Kagges supre bok "Mat på tur" (PS: fungerer helt fint med glutenfri grov melblanding, som jeg selv bruker siden jeg ikke tåler hvete)
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy