Gå til innhold
  • Bli medlem

Hanne M. N.

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Hanne M. N.

  1. Var på Snota i august og breen såg fin ut! Noen sprekker i ytterkantene der "hovedtråkket" går, men ellers veldig fint. Skal vedde på at det går spor man kan følge- garantert noen spreke Rindalinger eller Surnadalinger som ikke kan dy seg. Høres ut som en fin tur dette.
  2. Mye bra forlag allerede Dette er mine "må-ha-produkter" (er forøvrig sykelig avhengig av mye smak og krydder, hehe): Frokost: *Polarbrød med jalapeno-ost på tube, eller peanøttsmør og syltetøy på squeezy-flaske Lucnh: * Rett-i-koppen suppe, gjerne den Bali-suppa! * Chilinøtter!! Chilinøtter er nå obligatorisk på enhver fjelltur. Yes! Middag: *Forhåpentligvis selvfisket ørret! (eller rettere sagt: mannens selvfiskede ørret..) Med potetmos på pose, og.... * Rødløk! Rødløk er bra på nesten alt.
  3. Jepp- så var det dette (begredelige..!) været da! Jeg sjekker både yr og storm før en tur ut i guds frie, men synes de varierer ganske mye. Hva stolker dere mest på? Hva finner dere er mest pålitelig, erfaringsmessig?
  4. Kjøle fine bilde! Nå ja, det ser bra ut!! En del parti med snø her og der, men får satse på at det går bra uten ski...! Bli bra!
  5. Ja nå håper jeg noen kan hjelpe: Skal på tur (og toppturer hvis jeg får viljen min..!) nå om en uke eller to- og lurer på hvordan forholdene er på Snota, Neådalssnota, Snøfjellet, Skjerdingfjellet, Sula? Var på et fjell i nærheten for en drøy uke siden, og det så ut som det lå steike mye snø på toppene. Bør man ha med truger?? Ski? Takker for alle svar Mvh, Marte
  6. Hei og hopp! Noen "fjellryper" som kan hjelpe meg? Jeg er på jakt etter solide, varme, supergode fjellstøvler, og vil da gjerne ha innspill fra dere som er fornøyde med anskaffelsene deres. Jeg tenker på å kjøpe Alfa Walk Queen. Duger de? Noen som har? Skoene skal brukes flittig; både på flatmark i høyfjellet samt til toppturer. De bør vel tåle regn og (slik det ser ut nå på langtidsvarselet, er dette et must ) Takker på forhånd!
  7. Jøss, det er bra strenge kriterier her ja! Hva hvis man går rundt varden for å fortografere i alle retninger...? Dette vet man da selv- man trenger da vel ikke berøre en varde?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.