Gå til innhold
 • Bli medlem

superjon

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Noen bra forslag? Vi kjøre dit vi skal overnatte, slik at barna kan sove i sine reisesenger. Finnes noe fint sted? Noe hotell i fjellet? Hvordan er det med snø nå? Bor i Moss, og vil kjøre kortest mulig Men vil over tregrensa.
 2. Noen som vet hvordan det er med snø nå? Har planer om å gå uten ski på beina ! Finnes det noen som helst mulighet for å gå opp til Rondeslottet?
 3. Vi kan veldig veldig lite om skred. Kjører fra Oslo fredag kl 17, og skal hjem på søndag. Hva er den beste turen du kan anbefale oss? Vi kan gå lang, og vil høyt. Men skred..... Det kan vi lite om.
 4. Hvor finner jeg kart over løypa mellom løypa mellom Sandungen og Katnosdammen? Den er ikke her? [Hidden Content]
 5. Vi ønsker å nå frem til Kjerkeberget (Oslos høyeste punkt) i løpet av en dag med dagslys. Ønsker å gå på vanlige lanngrensski. Er det løyper helt frem? Evnt. hvor er de nermeste løypene? Hvor bør vi starte? Er dette den beste oversikten over løyper i nordmarka? Alle løyper med her? [Hidden Content]
 6. Holder meg unna bratt snø til jeg har gått skredkurs jeg da.
 7. Er det noen fare for skred ned fra Gaustatoppen? Jeg vil på topptur vinter, men vet lite om skred.
 8. Herlig Overnatt på topp burde alle gjøre
 9. Kommet en del snø ja. Takk for oppdaterte bilder ! !
 10. Ser bra ut på Fundsbu da [Hidden Content]
 11. I denne sammenhengen har jeg nok ikke vært ute "en vinternatt" før nei... Mulig vi bør velge noe annet. Ingen planer om å dø! Mye snø nede i dalene nå da? Noen bilder fra turen din i går?
 12. Men er den ok å gå til helga? Eller for glatt? mye snø?
 13. Mjølkedalstinden Jeg har lyst å nå toppen neste helg. Er det mulig? Var på Besshøe forige helg, der var ca 30cm snø. Snøen var fin å gå på. Hvordan er Mjølkedalstinden med litt snø? Trengs ikke noe tau der? Tøffeste jeg har gått er Bessegen...
 14. Startet kl 17 fra Bessheim. Hadde fint vær og gåturen opp ble fin. Etter ca 1900m dekket snøen steinene. Snøen var hard og fin å gå på. Dette passet bra, da det begynte å bil mørkt. Kom til topps ca kl 21. Lyset var magiskt på toppen på kvelden ! ! Noe av det råeste jeg har sett. Dette var min første (men ikke siste) telttur på en topp. Bilder fra turen her:
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.