Gå til innhold

superjon

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Noen bra forslag? Vi kjøre dit vi skal overnatte, slik at barna kan sove i sine reisesenger. Finnes noe fint sted? Noe hotell i fjellet? Hvordan er det med snø nå? Bor i Moss, og vil kjøre kortest mulig Men vil over tregrensa.
 2. superjon

  Rondane 1.-5. Juni

  Noen som vet hvordan det er med snø nå? Har planer om å gå uten ski på beina ! Finnes det noen som helst mulighet for å gå opp til Rondeslottet?
 3. Vi kan veldig veldig lite om skred. Kjører fra Oslo fredag kl 17, og skal hjem på søndag. Hva er den beste turen du kan anbefale oss? Vi kan gå lang, og vil høyt. Men skred..... Det kan vi lite om.
 4. superjon

  Kjerkeberget på ski.

  Hvor finner jeg kart over løypa mellom løypa mellom Sandungen og Katnosdammen? Den er ikke her? http://maps.google.no/?q=http://www.skiforeningen.no/markadb/kml/loypestatus/4.kml
 5. Vi ønsker å nå frem til Kjerkeberget (Oslos høyeste punkt) i løpet av en dag med dagslys. Ønsker å gå på vanlige lanngrensski. Er det løyper helt frem? Evnt. hvor er de nermeste løypene? Hvor bør vi starte? Er dette den beste oversikten over løyper i nordmarka? Alle løyper med her? http://maps.google.no/?q=http://www.skiforeningen.no/markadb/kml/loypestatus/4.kml
 6. Holder meg unna bratt snø til jeg har gått skredkurs jeg da.
 7. Er det noen fare for skred ned fra Gaustatoppen? Jeg vil på topptur vinter, men vet lite om skred.
 8. superjon

  Besshøe - Teltnatt på toppen 19. sep

  Herlig Overnatt på topp burde alle gjøre
 9. superjon

  Stemningsrapport fra Semeltinden 25.sept. 2010

  Kommet en del snø ja. Takk for oppdaterte bilder ! !
 10. superjon

  Mjølkedalstinden

  Ser bra ut på Fundsbu da http://www.jvb.no/eidsbugarden/jvbcam.htm
 11. superjon

  Mjølkedalstinden

  I denne sammenhengen har jeg nok ikke vært ute "en vinternatt" før nei... Mulig vi bør velge noe annet. Ingen planer om å dø! Mye snø nede i dalene nå da? Noen bilder fra turen din i går?
 12. superjon

  Mjølkedalstinden

  Men er den ok å gå til helga? Eller for glatt? mye snø?
 13. superjon

  Mjølkedalstinden

  Mjølkedalstinden Jeg har lyst å nå toppen neste helg. Er det mulig? Var på Besshøe forige helg, der var ca 30cm snø. Snøen var fin å gå på. Hvordan er Mjølkedalstinden med litt snø? Trengs ikke noe tau der? Tøffeste jeg har gått er Bessegen...
 14. Startet kl 17 fra Bessheim. Hadde fint vær og gåturen opp ble fin. Etter ca 1900m dekket snøen steinene. Snøen var hard og fin å gå på. Dette passet bra, da det begynte å bil mørkt. Kom til topps ca kl 21. Lyset var magiskt på toppen på kvelden ! ! Noe av det råeste jeg har sett. Dette var min første (men ikke siste) telttur på en topp. Bilder fra turen her:
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.