Gå til innhold
  • Bli medlem

Optimus

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Optimus

  1. Skal inn til Krekavatnet om et par ukers tid. Min første tur i området. Antar det er greiest å ta seg inn fra anleggsvegen i Rausdalen? Har videre antatt at å gå via Skogsvatnet kan være et alternativ? På turkartet står det merket av en stikker fra anleggsvegen som tar av i området ved Småløyptevatnet - går via dammen her og videre inn til Viervatnet. Denne er dog merket som en dårligere type veg - og kanskje ikke kjørbar i det hele tatt? Har merket av denne med blått på vedlegg. Tips om rutevalg mottas med takk.
  2. Har ikke erfaring med Topo premium, men jeg kjøpte et eiendomskart over hjemkommunen min til Garmin på sd kort. Dette kartet var låst til brikken og kunne ikke tas inn i mapsource eller tas backup av uten triksing og ulovligheter. Rimelig sikker på at det er samme løsningen på Premium.
  3. Må si meg 100% enig i det du skriver Djupnes! Alt til sitt bruk! Har ikke all verdens erfaring med Stormberg - og ikke kommer jeg til å få det noen gang heller. Hadde en tur i Femundsmarka for noen år siden som vaksinerte meg en gang for alle. Hva hjelper det egentlig om folk er snille og greie dersom produktet de selger i seg selv ikke holder mål til ditt bruk?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.