Gå til innhold
  • Bli medlem

Luna-tic

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Luna-tic

  1. Kjører med fire iridium på soldager. Helt ypperlig. Er det Overskyet men lyst bruker jeg pink iridium. Bra kontrast og man slipper å myse. I mørkere gråvær med flatt lys kansje litt snø og tåke bruker jeg det standard persimmon glasset, dette er ok men ikke optimalt. tror polarisert pesimmon er bedre her.
  2. Cecilie Skog skien er en veldig bra ski. Stiv nok til å kjøre på og stiv nok til å gli godt med tung sekk. Har erfart at disse også fungerer i tråkka løyper. Litt subbing vil det jo altid være, men de er ikke noe for lyslølypa da slike "treningsløyper" gjerne er kjørt med et smalere spor en turløypene på fjellet og andre steder. Ville ikke hatt noe serlig lengre ski en dette. Alt fra 10-20 cm lengre enn kroppslengde er normalt. Men siden disse skiene er ganske brede ville jeg gått for rundt 190 cm ski. Da er de lange nok til flyt i litt snø på toppturene. Skal de brukes til endel toppturer ville jeg gått for en 75mm binding med wire bak skoen. Disse er mere torsjonsstive og mere bøyemotstand til kjøring enn en Bc binding. Kan annbefale en Rottefella chilli eller cobra om du vil ha dem litt stivere. Gjør heller ikke noe med en teleplate på 10-20mm for å få den brede støvelen og bindingen opp fra løypesporet. Åsnes og ficher er begge veldig bra på fjellski. Trygge kjøp begge deler. Men Åsnes har litt festligere design. Skulle gjerne hatt Skog ski selv så man har et pent ansikt å se på når taka blir tunge:) Har selv en Ficher euro99. Veldig go allroundski som tåler en støyt. Men litt smal når snøen blir dyp. Tips til slutt: har du mulighet. velg smørefri utgave, gjerne i kombinasjon med kortfelle. Da er du alltid sikra godt feste!!!
  3. mener fargerike christoffersen i skien har det. De ha noe som heter bil filt i ulike kvaliteter. tror kansje det er noen i ull også. Hva skal dette brukes til?
  4. Henger meg på forrige mann. Eva 18 er veldig bra. Tåler mye, og med et reinskinn oppå er det ukke noe bedre!!!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.