Jump to content

rognposan

Aktiv medlem
 • Posts

  93
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by rognposan

 1. Husk Hyre tel eventuelle junjorer, God tur!
 2. Summa sumarium, er det noen gassbokser som anbefales fremfor andre, med tanke på temperatur osv?
 3. Helt enig med deg Aspiranten. Jeg bryr meg heller ikke om garantien, som gjerne er kortere enn lovpålagt reklamasjon (og da er vel egentlig garantien verdiløs?) Leverte primusen til forhandler. Han sjekket o-ringen som forøvrig var fin (som forventet etter kun 3,5år). Primusen ble derfor sendt inn, noe som skulle gå som reklamasjon, selvfølgelig. Jeg konkluderer derfor med at det ikke er noen grunn til å stå med lua i hånda å tenke at dette burde en selv ha kostet, men rett å slett reklamere. Uannsett, reppsett skal kjøpes inn og jeg skal sette meg inn i vedlikeholdet, tar definitivt det poenget Takk for god hjelp folkens
 4. følger dette repsettet med primusen når den er ny?
 5. Det er mye snakk om vedlikehold her. Hva slags vedlikehold utøver dere, og hvor ofte? Skifter dere oringer før det begynner å lekke, og hvor ofte skifter dere de? Fint om noen kunne sette kjapt opp hva slags vedlikehold det er lurt å gjøre, og hvor ofte? og er det noen med forslag til det andre problemet, at primusen har en tendens til å slokke, selv etter at den har stått og brent en stund. Flaska ligger i "on" stilling. Er det noe annet enn eventuelt dysa det kan være? Har alltid kjørt på en dyr renset bensin fra G-sport
 6. Nok en gang takk for svar:-) Noen som vet om en link der det går klart frem hvordan jeg skifter denne pakkningen. ? Kan ikke se noen fremgangsmetode om det i det som fulgte med min primus. Vil ikke gjøre dette om jeg ikke får gjort en god jobb. En annen ting jeg kan spørre om. Har en kamerat som har samme type uten dette problemet. Vi pumper trykk, slipper ut bensin, forvarmer og starter primus. Min primus kan da ofte slukke, men hans brenner. Vi bytter primus, han får samme problem som meg, mens jeg får fyr på hans.... Ergo, er det ikke direkte en brukerfeil....? Tips?
 7. Takk for gode råd! Er dette vanlig at oppstår på en såpass ny primus, nesten 4 år? Tenker å prøve å reklamere på den, hva tror dere? Skulle tro en oring skulle holde lenger?
 8. Hei, Har hatt min primus omnifuel nå i 3,5 år, lite brukt. Brukte den i helga på bensin. Pumpet trykk på vanlig måte for så og åpne alle sluser. Da begynte det å lekke bensin, se bilde... Hva kan gjøres med dette? Skyldes dette manglende vedlikehold, eller kan det kanskje være en reklamasjon?
 9. rognposan

  Fiskebok?

  Noen som kan anbefale en god fiskebok på norsk, etter ørret. Sluk, mark, flue og dupp osv....
 10. Takk for tips! Da går jeg nok for str. 2
 11. Mange takk for svar! Er dette den minste str. (1) og er det den som er å anbefale? til flue og dupp?
 12. Noen som vet hvor en kan få kjøpt en såkalt "fluesnapper" en liten hurtiglås rett på flua.? med tanke på opphengerflue.... Og om dette kan brukes eller om det kun er knuter mot flua som gjelder...?
 13. Ettersom falketind paclite ikke produseres lenger trodde jeg kanskje det var den dr3i som hadde tatt over. Rart om ikke norrønna har noe paclite lenger i såfall.... Men mulig de har det?
 14. blir det kjøp skal jeg komme med rapport:-) Det som kanskje er et tankekors, den beskrives som rask aksjon..... altså samme som topp aksjon. Hvordan ser dere på det?
 15. Noen med erfaring omkring falketind dri3 serien.? Har denne serien erstattet pacliten til norrøna?
 16. Virker som om det var flere synspunkter på stanga før den ble bedre definert, hvordan skal jeg tolke det?
 17. ehh, her gikk det veeeldig galt:-) Beklager det folkens! men se her godtfolk, ka dokk tru? http://skittfiske.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=58970 Men kom gjerne med andre konkrete forslag:-)
 18. Noen som har greie på om hvordan denne stanga er innenfor sin vektklasse. Skal fiskes med sluk og fluedupp. Har lest testen i Alt om fiske, der den kom bra ut. Men noen med erfaringer meninger. Eventuelt forslag til andre stenger i samme vektklasse område:-)?
 19. Forfrøs stortåa pga elendige, kuldesugende skisko, og søker derfor etter en god og varm type. Skal passe til rottefella binding. Budsjett +- 1000 spenn. Noen forslag?
 20. Nei, blir med mebran i såfall, tenkte å ta en tur ned på sportslageret og sportsnett og kikke litt på kandidatene
 21. Har hatt et par H7 lykter, begge gikk i stykker ved at isolasjonen på ledningen fra batterikæssa gled ut av kæssa og dermed kortslutta lykta når du lea litt på den, så den skrudde seg av og på hele tida eller fantastik god lykt med ekstremt geniale justeringevner
 22. Vurderer SERKT å bestille Marmot toppmodellen CWM http://marmot.com/products/cwm_membrain <-- derfra. Har sett ad det noen steder står EQ, har det noe å¨si elller er det membranen? eller var det kanskje WM posene det stod det på Hva blir forskjellen på¨denne og Bison foresten?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy