Gå til innhold

VegardG

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. VegardG

  Robust mobiltelefon?

  Jeg har Samsung Xcover 271 (B2710) og er veldig fornøyd med den. Fungerer fin å ha i vesten når jeg padler og den bryr seg ikke om jeg bader litt underveis. Batterilevetiden er veldig bra. GPSen fungerer, men ikke veldig godt. Jeg har prøvd flere program som skal logge turen, men dette virker heller dårlig. Skjermen er også for liten til kart ol. Et annet alternativ kan jo være Motorola Defy, men her er nok batteriet tomt etter en dag.
 2. VegardG

  Fjellskistøvler - rossignol bc x7

  Jeg har hatt disse et par år og er kjempefornøyd med dem. De kan bakes i ovnen for best mulig passform. Skoene kan kanskje oppleves som litt myke for seriøs høyfjellsbruk, men til normal turbruk er de veldig behagelige. Jeg vil anbefale skoene om de passer din fot.
 3. VegardG

  Røverkjøp og gode tilbud

  Oslo Sportslager gir 20% rabatt på ordinære varer, ved bruk av følgende rabattkode: ixK82FQ. Koden er gyldig til og med søndag 12. desember.
 4. VegardG

  Providus Multifuel

  Har noen erfaring med Providus Multifuelbrenner? Jeg driver en liten nettbutikk og har fått tilbud om å ta inn Providus. Jeg har ingen erfaring med merket, og lurer på om noen her har prøvd dem. Er dette noe å satse på? Jeg vil understreke at jeg ikke selger ovenfornevnte produkter pr dags dato.
 5. VegardG

  GPS sporing/tracker "live"

  Runkeeper er en app til Iphone som burde møte dine ønsker. Dessverre krever Live tracking et medlemskap som koster ca kr 120,- pr år. Jeg bruker dette programmet til å logge treningsturene med og det fungerer veldig bra. Live tracking funksjonen har jeg ikke prøvd, jeg har bare registrert at muligheten er der.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.