Gå til innhold
 • Bli medlem

Nice

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Fy faenden, den der er enorm!!!
 2. -RM skrev: Jeg syntes det var et fint innleg jeg, kan bli litt kjedelig med bare faktaprat i lengden. Derfor legger jeg inn: Svaret er ikke feil, spørsmålet er. (spørsmålet er egentlig helt riktig, men hvis du ikke syntes du får et brukelig svar, så forandr på spørsmålet )
 3. Nice

  Pendelhopp

  Så konklusjonen er: Gjem bilen, pass på at båten er raskere en politiets, hvis jeg blir tatt, gjemm utstyret, bruk finnlandshette, hopp mens lensman ser på tv eller prater skjit med gubbene på kroa, IKKE inviter tv vestfold- de vet ikke åssen man skrur på kameraene uansett (altså de avlange boksene med den loddene tingen oppå hvis noen fra TV Vestfold leser dette) Lurte kanskje på om jeg skulle spørre Scanrope om jeg kan hoppe fra krana deres, men tror jeg burde ha turistforeningen i ryggen da, og vet ikke om de er villig til og "sponse" mitt selvmord. Kan jo argumentere med at jeg skal p
 4. Nice

  Pendelhopp

  Vet noen om i hvilket ommråde boten kom på? kan være kjekt og vite, bare for morro skyld såklart Tror det raskeste er og rapelere ned i vannet, eller ned til en ventende båt. Kommer and på været. Det safeste er nok og ta en tur bort på dagen, se over hvor det er skarpe kanter, og hva som egner seg til forankringspunkter, kanskje lage noen diskre markeringer der man skal feste utstyr. så lager man en plan om hvordan man skal rigge hoppet, går over utstyret og fordeler oppgaver. Selve hoppet burde skje så fort som mulig, jo kortere tid man bruker til rigging og hopping jo bedre.
 5. Nice

  Pendelhopp

  Nr 1. Har som nevt over, forandret forklaringen til at man hopper på et tau, og bruker det andre som sikkerhet. Nr 2. Hvis du mener usertifisterte kjettinger kan kutte tau, kan man ha et mellomlegg mellom tau og kjetting av F.eks en slynge eller hekte en skrukarabin. Jeg tror at 4 forankringspunkter holder til et pendelhopp, tror forøvrig ikke at en kjetting kan gjøre mer skade en bare tau, hvis man bruker den riktig. Men er sikkert ikke dumt og bruke sertifiserte kjettinger, hvis noen vet hvor man får tak i dette, og hvor mye de koster, er det fint hvis dere legger ut noen linker.
 6. Nice

  Pendelhopp

  Ja, det virker ganske logiskt, har lakt det in i teksten nå.
 7. Nice

  Pendelhopp

  Har såklart aldri rigget et pendelhopp fra bru før såklart, men ville vel tro at en bru er et fint sted og starte. kanskje en 10-15 høy en, så dør man ikke hvis man faller ned i vannet. Feste: Jeg ville lagd en løkke ca to meter inn fra enden på tauet, ved bruk av dobbel åttetallknute, så feste kjetting i (hvis man bruker usertifisert kjetting, så burde man ha et mellomledd mellom tauet og kjettingen) løkka på tauet og fest kjettingen rundt ett sikkert festepunkt/forankringspunkt (forslag til kjetting: billig biltemakjetting, ikke lavere bruddstyrke en 10kn, de som jobb
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.