Gå til innhold
 • Bli medlem

toss

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om toss

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tusen takk Ser det står 3+ fra Vikingskar til Stølsmaradalstinden, så må vel i så fall gå ned et stykke mot vannet før jeg evt. prøver å komme meg opp igjen.
 2. Hei, Jeg ser det er et par turbeskrivelser fra Stølsmaradalstind her, men har ikke helt blitt klok på om det er behov for stegjern eller isøks eller tau og sikringer for å komme seg dit. Hva med å gå videre til Midtre Ringstind? Og vet noen hvordan snøforholdene er der nå? Tusen takk
 3. toss

  Tordsnose

  Hei! Jeg lurer på hvordan det er å gå på Tordsnose i Tafjordfjella fra Veltdalshytta i midten av august? Er det veldig bratt? Må man forvente mye snø? Takk
 4. Men det letteste er uansett å bruke grigri? eller er det også noe usikkert under klatringen? den har vel også en spake som kan bli holdt fast ved fall?
 5. oki! takker for gode svar! Hvordan blir det å klatre med grigrien da?
 6. Tenker på clogging, ja Så de fleste tauklemmer fungerer til dette? Slik jeg ser for meg toppfestet er to borebolter hvor jeg fester skrukarabiner eller to vanlige karabiner, en 120-slynge med overhånd eller noe, og en løkke på tauet laget med dobbel åttetallsknute som er festet til slyngen med en skrukarabin.. Høres det greit ut? Og angående rapell, har du noen kjappe tips? Hvis ikke finner jeg sikkert en side som forklarer det når jeg er opplagt i morgen
 7. Hei Lurer på om det er trygt å soloere på topptau? Hvilke tauklemmer er anbefalt og ikke for dette? Og hva annet bør man tenke på? Hvordan festes topptauet? Takker for svar!
 8. Hei Jeg har for tiden en haglöfs rand 48 av en to eller tre år gammel model. Jeg er i grunnen for nøyd med sekken, men siden jeg er 190 høy blir den litt kort i ryggen, slik at det er vanskelig å få vekten ned på hoftene når den er godt lastet. Så ser jeg nå at den nye modellen har justerbar rygg, og jeg kunne derfor tenke meg å bytte ut den gamle, men er det noen som vet hvor mye jeg kan forvente å få for den? Den er pent brukt. Kan også legge til at butikkprisen er rundt 1499.. (ikke skyt meg om den også finnes billigere..)
 9. toss

  Forskjell på kiler

  Takk for svar! Gelder det samme Wild Country? Andre ting jeg bør være obs på?
 10. toss

  Forskjell på kiler

  Hei Har tenkt å kjøpe meg et kilesett, men er litt usikker på hva jeg bør kjøpe. Har fått anbefalt DMM fra flere hold, men disse er jo litt dyrere enn for eksempel rock empire. Hva er egentlig forskjellen på disse to typene med tanke på sikkerhet og kvalitet? Takk for svar!
 11. Takker for svar! Er litt usikker på hva jeg gjør.. Syns egentlig Trango nesten virket useriøse etter å ha sett den videoen.. Vet ikke om det var fordi den lå på youtube eller fordi bedriftslederen selv gav det inntrykket.. Veldig grei video, for all del.. Informativ og alt det, men vet ikke helt..
 12. Hei Sitter og drømmer om en tur til Svalbard, men har ingen erfaring med å arangere turer utenfor Norge. Lurer derfor på hva som er anderledes med tanke på jegerprøve og forsikringer og andre praktiske ting som må ordnes? Og er det noen som kan gi tips om ruter/områder som er flotte? Alle tips mottas med stor takk!
 13. Hei! Lurer på om noen har prøvd denne og vet hvordan den er i forhold til grigrien. Ser de har god pris på den på Oslo Sportslager nå, så tenker på å kankskje kjøpe den. Takker for svar
 14. Har selv vært der, og da begynte jeg å lure på om den bratte siden hadde vært klatret.. Er jo en utrolig flott og luftig topp, og kan tenke meg det er en fin klatretur opp dit Takk for svar!
 15. Vet noen om Honndalsrokken er klatret? Vet dere i så fall hvilken grad den er?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.