Gå til innhold

TeamRosfort

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. TeamRosfort

  TeamRosfort

 2. TeamRosfort

  Det ultimate myggmiddelet

  http://www.raidoff.it/nqcontent.cfm?a_id=5174 dette fungere fantastisk bra, fik en boks av en kompis etter han kom hjem fra et sted i syden, jeg prøvede det da jeg holdt på å grave et sted der det var mye fuktighett i bakken, alt av mygg som kom rundt forbi meg nesten snute med engang og forsvant, etter en del jobbing med å grave svettet jeg heftig og tørket bort svettet med den ene arm, dessverre er det en dårlig kombinasjon å tørke svettet bort med armen nå man har brukt denne mygg off! spray, for etter noen sekunder mistet jeg følingen i mine lepper og halvdelen av fjeset, så det var endelig ikke så veldig rart av myggen snute sig med engang den kom rundt forbi meg, ca .60-75 min. senere kom følingen sakte tilbake i fjeset. Det virket fantastisk men sunt er det sikkert ikke!
 3. TeamRosfort

  Vask av softshell - hva gjør du?

  Bruker Milo på det meste av friluft plagg og det funker veldig bra.
 4. TeamRosfort

  Vaske dunpose i Stavanger

  Du kan da godt komme innen om og låne min vaskemaskin og tørketumler de har vasket og tørket ganske mange dun og vanlige soveposer de siste par år!;o)
 5. TeamRosfort

  Røverkjøp og gode tilbud

  Nei den lykt du ser på Clas Ohlson er en L7 115 lumen/3aaa batterier og ingen bæreveske... T7 200 lumen/4aaa batterier og nylon bæreveske!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.