Gå til innhold
 • Bli medlem

Thildemor

Medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Komplettfritid.no har satt ned Helsport Rondane light 3 til 3499.
 2. Tusen takk for all hjelpe. Har bestemt meg for hva som skal i handlekurven. Blir Helsport Rondane 3 light, trangia stormkjøkken med gass og Exsped 9(rett og slett fordi jeg er en frostpinn). Sekk skal jeg ta meg en runde i byen for å sjekke ut hva jeg liker og som passer meg. Etter å ha lest mange tråder her på utstyrstråden og ellers må jeg bare si at dette er et formum med stor takhøyde, der enn kan spørre om ALT og bestandig bli tatt godt i mot. All ære til dere.
 3. Siden jeg føler det på akkurat samme måte, tror jeg det er mange somer takknæmlig for at du spørr
 4. Sittet å sett litt på alternativ på morgenkvisten. Tror jeg går for dsk sitt forslag. Funnet et godt tilbud på Amfibi.no Tror pengboka mi tåler et helsport telt. Hvordan er rondane å sette opp toresc?
 5. Sitte å lest igjennom gamle tråder på forum og har insett at mine spørsmål absolutt ikke er noen utfordring for dere. Tenk, jeg hadde ikke selv tenkt på kniv. Selv om x fikk opp til flere samekniver av meg i gave. Heia haue Har bestemt meg for liggeunderlag, går for et oppblåstbar med dun merke Exped. For ikke er jeg bare en prinsesse på ert, men en riktig fin frysepinn. Tror det er et godt alternativ for meg. Har hatt alt for mange dårlige opplevelser på vanlig liggeunderlag og en dårlig natt søvn gir en dårlig dag. Sovepose har både jeg og lillemor. Tenker å bruke dunposen v
 6. Tusen takk for mange gode råd. Ikke minst i forhold til hvordan gjøre det best mulig for lillemor. En del av rådene regner jeg er lært den harde veien og sånne råd legger jeg meg på minne. Planen er å legge penger i godt liggeunderlag. I forhold til telt er jeg litt vaklende, men brukt er et godt alternativ. Men er det noe jeg ikke har tenkt på? Hva trenger enn med seg?
 7. Synes det er utrolig artig å lese trådene her om utstyr. Men jeg har en utfordring til dere. Jeg er alene med min snart 2 år gamle datter, men har veldig lyst til å bruke sommern og høsten til å dra på teltturer med henne. Tanken er å dra på 1-3 natts overnattingsturer og lære på veien. Problemet mitt er jeg nesten ikke har noen utstyr. Har derfor tenkt å bruke noen penger på det i sommer. Har lyst til å høre hva dere mener jeg trenger til en "start" pakke. Siden dattern min er såpass liten kan jeg ikke akkurat dra på langtur, til fots. Men har tenkt å ta noen sykkelturer med telt i
 8. Er vist lynsalg de har, for i dag var det ikke salg på disse. Men jeg betale bare litt over 500 kr for den med høy hals.
 9. oslosportslager.no har slag på smartwool nå.
 10. Må bare komme med et mamma svar. Brukte pulken minst en gang hver uke fra lillemor 6 månder forrige vinter. (ingen snø denne vinteren:o() Det var en dyr invistering, men hver en krone var vært det. Helt utrolig deilig å kunne komme seg ut på ski når enn er alene med baby. Uten pulken hadde jeg ikke kommet meg på ski. Ble selv tatt med i pulk som liten og jeg elsket det.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.