Gå til innhold

Thildemor

Medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Komplettfritid.no har satt ned Helsport Rondane light 3 til 3499.
 2. Tusen takk for all hjelpe. Har bestemt meg for hva som skal i handlekurven. Blir Helsport Rondane 3 light, trangia stormkjøkken med gass og Exsped 9(rett og slett fordi jeg er en frostpinn). Sekk skal jeg ta meg en runde i byen for å sjekke ut hva jeg liker og som passer meg. Etter å ha lest mange tråder her på utstyrstråden og ellers må jeg bare si at dette er et formum med stor takhøyde, der enn kan spørre om ALT og bestandig bli tatt godt i mot. All ære til dere.
 3. Siden jeg føler det på akkurat samme måte, tror jeg det er mange somer takknæmlig for at du spørr
 4. Sittet å sett litt på alternativ på morgenkvisten. Tror jeg går for dsk sitt forslag. Funnet et godt tilbud på Amfibi.no Tror pengboka mi tåler et helsport telt. Hvordan er rondane å sette opp toresc?
 5. Sitte å lest igjennom gamle tråder på forum og har insett at mine spørsmål absolutt ikke er noen utfordring for dere. Tenk, jeg hadde ikke selv tenkt på kniv. Selv om x fikk opp til flere samekniver av meg i gave. Heia haue Har bestemt meg for liggeunderlag, går for et oppblåstbar med dun merke Exped. For ikke er jeg bare en prinsesse på ert, men en riktig fin frysepinn. Tror det er et godt alternativ for meg. Har hatt alt for mange dårlige opplevelser på vanlig liggeunderlag og en dårlig natt søvn gir en dårlig dag. Sovepose har både jeg og lillemor. Tenker å bruke dunposen vi bruker i vognen til henne, er det varmt kan hun ligge i den åpent. Har ei vennine som heller velger den, framfor soveposen de har for barn. Så sparer jeg de pengene og kan heller kjøpe henne pose når hun er vokst ut av dunposen. Men det er to ting jeg ikke klarer å finne ut av. Selv om det er kommet gode råd her, synes jeg det er vanskelig å velge hva jeg skal lage mat med. Jeg er ikke komfortabel med brennbare vesker, så jeg ønsker meg noe som er enkelt, trygt og lett å lære seg med. Så er det evindilige spørsmål om telt. Vet virkelig ikke hvor mye penger jeg skal legge i det. Tenker at siden jeg planlegger å dra alene på tur og kommer til å ha med meg en liten jente, er nok det greit at det er lett å sette opp telte. Dessuten tenker jeg å kunne komme meg på litt lengre turer etterhvert(planen til å begynne med er å kunne komme meg til bilen iløpe av kun kort tid), og da vil jeg ha et telte ikke er for stort og tungt. Er det noen som har erfaring med Helsport sine telt? Har sett på Rondane light 2, Fjellheimen og Skjervøy. Hilleberg ser ut som gode telt, men synes de er dyre. Hva med Bergans og andre merker?
 6. Tusen takk for mange gode råd. Ikke minst i forhold til hvordan gjøre det best mulig for lillemor. En del av rådene regner jeg er lært den harde veien og sånne råd legger jeg meg på minne. Planen er å legge penger i godt liggeunderlag. I forhold til telt er jeg litt vaklende, men brukt er et godt alternativ. Men er det noe jeg ikke har tenkt på? Hva trenger enn med seg?
 7. Synes det er utrolig artig å lese trådene her om utstyr. Men jeg har en utfordring til dere. Jeg er alene med min snart 2 år gamle datter, men har veldig lyst til å bruke sommern og høsten til å dra på teltturer med henne. Tanken er å dra på 1-3 natts overnattingsturer og lære på veien. Problemet mitt er jeg nesten ikke har noen utstyr. Har derfor tenkt å bruke noen penger på det i sommer. Har lyst til å høre hva dere mener jeg trenger til en "start" pakke. Siden dattern min er såpass liten kan jeg ikke akkurat dra på langtur, til fots. Men har tenkt å ta noen sykkelturer med telt i bagasjen. Ønsker tips på 3 sesongers telt, som tåler regn og vind. Været har jo det med å forandre seg og jeg akter ikke å være bare en solskinns telter. Siden det er jeg som står for all bæring eller trekking, bør det ikke være for tungt, men jeg er ikke avhengig av at det er superlett. Når det kommer til liggeunderlag er jeg som prinsessen på erten. Ikke fordi jeg er en prinsesse, men ryggen min krangler litt med meg. Trenger derfor noe jeg ligger godt på. Sovepose har jeg, men ikke datteren min. Har Jervenduken Thermo Hunter Primus har jeg storsett bare sett blitt brukt. Ønsker en enkel, men trygg type. Om det finnes noe sånt. Ryggsekk har jeg heller ikke. En stor tung sekk som brødrene mine brukte på idrettslinja er eneste alternativet nå, men ønsker meg en som sitter godt på meg. Planen er å ha henne i en mei tai på magen, om jeg må gå et stykke. Hva har jeg glemt og hva bør jeg tenke på, spesielt med tanke på hva som er lurt i forhold til datteren min. All tips tas i mot med takk.
 8. Er vist lynsalg de har, for i dag var det ikke salg på disse. Men jeg betale bare litt over 500 kr for den med høy hals.
 9. oslosportslager.no har slag på smartwool nå.
 10. Må bare komme med et mamma svar. Brukte pulken minst en gang hver uke fra lillemor 6 månder forrige vinter. (ingen snø denne vinteren:o() Det var en dyr invistering, men hver en krone var vært det. Helt utrolig deilig å kunne komme seg ut på ski når enn er alene med baby. Uten pulken hadde jeg ikke kommet meg på ski. Ble selv tatt med i pulk som liten og jeg elsket det.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.