Gå til innhold
  • Bli medlem

c-naptik

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av c-naptik

  1. Tusen takk for detaljert svar! Etter å ha lest mye på forumet i morgens, har jeg till slutt bestillt en Mountain Hardwear Beryllium M hos sportsdeal.no. Ser ut som det var den siste! Til 1500 kr i stedet for 4999, den en endra billegere en i andre land i Europa og USA! Den er til og med Proshell og ikke Performance. Men det var størrelsen M og jer er ikke helt sikker at den passer. Hvis ikke, så bruker jeg angreretten og sender den tilbake og da vil jeg sikkert vurdere å kjøpe den Haglöfs vi snakker om. Eneste "problemet" (ut ifra det jeg leste på forumet) jeg ser med Haglöfs Inferno, er at den ikke har glidelås under armene.
  2. Haglöfs Inferno jakke til 999 kr i stedet for 2699 kr hos G Sport. Er dette et godt tilbud? Er den en bra jakke?
  3. Vel på tiden å ta en tur til Telegrafbukta
  4. Godt å vite, dette var ukjent til meg, takk!
  5. Hei Jan, Først, takk for websiden din, som jeg har brukt mange ganger for å dra på tur! Jeg er nybegynner med kayak og tenkte meg å ta en padletur til Breivika en gang, fra Engvika, akkurat som du gjorde det. Men først har jeg lyst å gå ditt, over fjellene. Det ser ganske bra ut fra toppen av Helvetestind f. eks. Hvor vanskelig er det syns du? Er det like bratt som siste delen av Store Blåmannen eller Hamperokken eller mer? Jeg er ikke vant ennå til å gå langs lange egger.
  6. Takk for tips! Jeg er også etter noen toppturer i Geiranger-området, jeg skal sjekke de du forslo Svein. Sisher, takk for å si ifra det du har funnet eller anbefaler for så vidt!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.