Gå til innhold
 • Bli medlem

margas

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei! Jeg skal selge den Norrønna-sekken du linker til i første innlegget ditt. Gå inn på kjøp og salg-siden for mer info.
 2. margas

  Fjellsko?

  Du bruker de til fjellklatring med((seler, tau,hjelm etc.) eller uten klatreutstyr(friklatring, gåing oppover bratte fjellsider,isøks)?
 3. margas

  Fjellsko?

  Hei jeg skal ha meg nye fjellsko og valget står mellom Crispi Besseggen og Scarpa Triolet Gtx Pro. Hovedforskjellen mellom disse er at Scarpa sine sko er stivere og gir mer støtte, om jeg ikke tar helt feil. Jeg går fjelltur i variert terreng, også på de bratte turene.
 4. Som tittelen sier, jeg ska ha meg klassiske langrennski (Madshus Terrasonic Classic). Jeg er 183 cm og veier 85. Skal jeg velge medium eller hard utgave?
 5. Link: [Hidden Content],%20komplett&startrow= -- Skal ha meg fjellpulk for første gang. Er ikke på de lengste turene. Er dette et godt valg?
 6. Ok. Takk for tips angående "bortover"ski. Satser på at det andre her som kanskje har peiling på alpine disipliner?
 7. Takk. Klassisk fjellski: Hvordan vil du vurdere Nansen VS. Fischer E99? Lett marka ski: Hva med Fischer E89 vs. Fischer Powerlight Wax? E89 er lett bredere, veier ca. 200 g mer og er lengre enn Powerlight som er shortcut (minus 8cm) Løpeski: Er du sikkert på et Superlightene er kortere enn vanlig? Jeg kan iallefall få de i 202cm, og de veier 1,2kg med 44mm midje. [Hidden Content] Hva med det andre jeg har av oppsett?
 8. Hei Er ny i alpinsammenheng, men har stått langrenn og kjørt snowboard en stund. Resten av denne sesongen og selvsagt til neste sesong planlegger jeg å kjøre mye mer ski- da hovedsakelig offpiste men også noget piste i starten. Jeg bor på Sunnmøre. Situasjonen er at jeg har lyst prøve meg på litt forskjellig så derfor trenger jeg utstyr som dekker mange bruksområder: -Topptur (både slake, bratte og korte og lengre bestigninger) -Heisbasert løssnøkjøring -Pistekjøring (preppet løype og park) Målet mitt er å dekke et så vidt bruksområde som mulig, for jeg pl
 9. Når jeg skal bruke dette: Sommer og vinter Hvor jeg skal bruke dette: Jeg bor på Sunnmøre, så det blir mest i disse traktene. Men jeg liker best å gå i fjellet, i slak motbakke! Har vekt noe å si: Bør kanskje ikke være alt for tungt. Jeg må kunne ha det i sekken min og bære det sjøl hvis jeg skal være alene. Er 183 og veier 85 kg. Er sånn lite/middels sterk kanskje med muligheter for forbedring Kan legge til at jeg gjerne vil ha utstyr fra Trangia, Primus eller Jetboil.
 10. Hei Er ny i alpinsammenheng, men har stått langrenn og kjørt snowboard en stund. Resten av denne sesongen og selvsagt til neste sesong planlegger jeg å kjøre mye mer ski- da hovedsakelig offpiste men også noget piste i starten. Jeg bor på Sunnmøre. Situasjonen er at jeg har lyst prøve meg på litt forskjellig så derfor trenger jeg utstyr som dekker mange bruksområder: -Topptur (både slake, bratte og korte og lengre bestigninger) -Heisbasert løssnøkjøring -Pistekjøring (preppet løype og park) Målet mitt er å dekke et så vidt bruksområde som mulig, for jeg pl
 11. Mulighet til å lage kaffe kan være greit. Presskanne kanskje?
 12. Hei Jeg skal gå til innkjøp av utstyr til toppturer. Har allerede blitt rådet til å se på Åsnes sine fjellski når det gjelder toppturer uten de alt for bratte nedoverkjøringene. Til fjell med relativt bratte nedoverkjøringer: hvilket rando/telemark utstyr anbefales på generelt grunnlag?
 13. Hei Har liten erfaring med turer i fjell men har nå lyst å kjøpe utstyr som gjør at jeg kan lage varme retter på turer. Lurer på hvilket utstyr som finnes og hva dere anbefaler... Pris er ikke så viktig så lenge utstyret er bra!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.