Gå til innhold

Geir Aa

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Geir Aa

 • Bursdag 26. juni 1960

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Geir Aa

  Gåstaver

  Jeg vet ikke om det er Intersport-butikker i Tromsø lenger, men jeg var innom alle G-Sport og (den ene) G-max som jeg vet om, men fant ikke noen Mckinley. Så nå har jeg bestilt Black Diamond Alpine flz (i aluminium) fra Fjellsport; med rabatten kom de på 1.200, med fri frakt.
 2. Geir Aa

  Gåstaver

  Takk for svar. Jeg har ikke noen sterke meninger om aluminiun vs karbon. Her er mye stein og ur i Tromsø og Lyngen (hvor jeg går mest), og stavene får en del slag, så jeg innbiller meg at aluminium kanskje tåler slikt bedre. Men det kan altså være innbilning. Jeg synes z-pole løsningen til Black Diamond har fungert greit, men teleskopløsning er også aktuelt. Jeg går stort sett dagsturer med liten sekk, så stavene må være kompakt i sammenslått tilstand. Skal se litt nærmere på strammeløsninger også.
 3. Geir Aa

  Gåstaver

  Takk for svar. Mange gode forslag. Helinox har jeg sett nevnt i tidligere tråder også. Og takk for tipset om siden til Skurka, jeg skal lese nærmere hva han skriver.
 4. Geir Aa

  Gåstaver

  Hei. Jeg bøyde den ene gåstaven kraftig i fjor, og skal kjøpe meg et nytt par. Det jeg hadde var Black Diamond Distance FL, aluminium, ikke dyrest. Jeg er 195/95, og vil ha staver som rekker opp til 140. Det viktigste er at de må tåle vekten min, og de må være sammenleggbare (teleskop, eller Black Diamond sin løsning, f.eks.). Vekt er sekundært, pris også. Er det noen som har forslag til hva som kan være et fornuftig valg?
 5. Geir Aa

  Hva har du kjøpt nå!

  Nok en bursdag er tilbakelagt, og gavekortene på XXL "måtte" brukes. Garmin Topo Norway Premium Troms ble kjøpt i dag. I dag kom også en pakke med et par Meindl Antelao sko i Comfort modell. Jeg er spent på om de passer mine kronglete føtter. Førsteinntrykket er bra. Nylig ankommet er dessuten en Lowe Fjell hofteveske. Greit for korte turer.
 6. Geir Aa

  Hva har du kjøpt nå!

  Jeg manglet en bukse som jeg bl.a. kunne bruke på korte skiturer. Siden vi har en Norrønabutikk i Tromsø var Norrøna Svalbard Flex1 bukse (med ekstra beinlengde) et alternativ. Jeg stakk innom der i går, og de hadde den faktisk inne, så jeg kjøpte.
 7. Geir Aa

  Forumet oppgraderes - ca 9 oktober

  LocationTromsø
 8. Geir Aa

  Forumet oppgraderes - ca 9 oktober

  Jeg så etter et underforum med lite aktivitet for å få med flere dager i samme utsnitt, tror det var dette: LINK
 9. Geir Aa

  Forumet oppgraderes - ca 9 oktober

  Kudos til dem. Det ser ut som de har fjernet preposisjoner og øvrig tekst på dato/klokkeslett.
 10. Geir Aa

  Forumet oppgraderes - ca 9 oktober

  Her mangler det kanskje en preposisjon:
 11. Geir Aa

  Forumet oppgraderes - ca 9 oktober

  Jeg oppdaget at jeg får en feilmelding når jeg velger "Merk hele nettstedet som lest". Det blir merket som lest likevel.
 12. Geir Aa

  Forumet oppgraderes - ca 9 oktober

  Hei. Preposisjonen på dukker opp i dato- og tidsfelt, men kanskje på en litt vel amerikansk måte.
 13. Geir Aa

  Lave sko med vid forfot?

  Nei, jeg antok bare at det var wide-versjonen som passet for brede føtter. Hvis vanlig Moab er bredere fremme enn vanlig kan jeg jo prøve og se (føttene mine er ikke SÅ brede). Jeg skal fortsette å lete her i byen, har ikke funnet dem så langt. Alternativt kan jeg kanskje bestille ulike størrelser på nett og returnere det som ikke passer.
 14. Geir Aa

  Lave sko med vid forfot?

  Takk. Jeg har sjekket de fleste butikkene som kommer opp, og finner bare standard Moab der, og ikke Wide width, som er den versjonen jeg regner med jeg trenger. http://www.merrell.com/US/en/search?q=moab+wide
 15. Geir Aa

  Lave sko med vid forfot?

  Hei. Merrell Moab wide, hvor får man kjøpt disse?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.