Gå til innhold
 • Bli medlem

Geir Aa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Geir Aa

 • Bursdag 26. juni 1960

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Tromsø

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg vet ikke om det er Intersport-butikker i Tromsø lenger, men jeg var innom alle G-Sport og (den ene) G-max som jeg vet om, men fant ikke noen Mckinley. Så nå har jeg bestilt Black Diamond Alpine flz (i aluminium) fra Fjellsport; med rabatten kom de på 1.200, med fri frakt.
 2. Takk for svar. Jeg har ikke noen sterke meninger om aluminiun vs karbon. Her er mye stein og ur i Tromsø og Lyngen (hvor jeg går mest), og stavene får en del slag, så jeg innbiller meg at aluminium kanskje tåler slikt bedre. Men det kan altså være innbilning. Jeg synes z-pole løsningen til Black Diamond har fungert greit, men teleskopløsning er også aktuelt. Jeg går stort sett dagsturer med liten sekk, så stavene må være kompakt i sammenslått tilstand. Skal se litt nærmere på strammeløsninger også.
 3. Takk for svar. Mange gode forslag. Helinox har jeg sett nevnt i tidligere tråder også. Og takk for tipset om siden til Skurka, jeg skal lese nærmere hva han skriver.
 4. Geir Aa

  Gåstaver

  Hei. Jeg bøyde den ene gåstaven kraftig i fjor, og skal kjøpe meg et nytt par. Det jeg hadde var Black Diamond Distance FL, aluminium, ikke dyrest. Jeg er 195/95, og vil ha staver som rekker opp til 140. Det viktigste er at de må tåle vekten min, og de må være sammenleggbare (teleskop, eller Black Diamond sin løsning, f.eks.). Vekt er sekundært, pris også. Er det noen som har forslag til hva som kan være et fornuftig valg?
 5. Nok en bursdag er tilbakelagt, og gavekortene på XXL "måtte" brukes. Garmin Topo Norway Premium Troms ble kjøpt i dag. I dag kom også en pakke med et par Meindl Antelao sko i Comfort modell. Jeg er spent på om de passer mine kronglete føtter. Førsteinntrykket er bra. Nylig ankommet er dessuten en Lowe Fjell hofteveske. Greit for korte turer.
 6. Jeg manglet en bukse som jeg bl.a. kunne bruke på korte skiturer. Siden vi har en Norrønabutikk i Tromsø var Norrøna Svalbard Flex1 bukse (med ekstra beinlengde) et alternativ. Jeg stakk innom der i går, og de hadde den faktisk inne, så jeg kjøpte.
 7. Geir Aa

  Geir Aa

 8. Nei, jeg antok bare at det var wide-versjonen som passet for brede føtter. Hvis vanlig Moab er bredere fremme enn vanlig kan jeg jo prøve og se (føttene mine er ikke SÅ brede). Jeg skal fortsette å lete her i byen, har ikke funnet dem så langt. Alternativt kan jeg kanskje bestille ulike størrelser på nett og returnere det som ikke passer.
 9. Takk. Jeg har sjekket de fleste butikkene som kommer opp, og finner bare standard Moab der, og ikke Wide width, som er den versjonen jeg regner med jeg trenger. [Hidden Content]
 10. Hei. Merrell Moab wide, hvor får man kjøpt disse?
 11. I dag hentet jeg en pakke fra XXL, en Jetboil MiniMo kjøpt på salget i forrige uke. Den blir bursdagsgave til meg selv (i morgen).
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.