Gå til innhold
  • Bli medlem

peoma

Aktiv medlem
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av peoma

  1. Noen som vet hvordan snørforholdene er i Trollheimen. Vurderer å gå trekanten i påsken, men litt usikker på hvor mye snø det er da. Eller er det andre områder å anbefale?
  2. Noen som har forslag til toppturområde med DNThytte som base og som man kan nå fra Bergensbanen? Er ute etter et område der man kan bo på hytte og ha flere Toppturer over noen dager.
  3. Sportsnett er rette butikken å besøke da
  4. Noen som vet hva LT, AR, SV betyr i arcteryx sine modeller?
  5. Har lyst å prøve å lage en anorakk selv. Noen som vet hvor man kan få kjøpt slikt stoff?
  6. Tenker å bruke skiene mye utforbi løypende og til nedkjøring fra topper. Blir ikke 190 litt for lite da?
  7. Hei! jeg er en mann på 83 kg og er 186 cm høy. Skal kjøpe meg fjellski og lurer på hvor lang de burde være? Burde jeg gå for 200, 205 eller 210 cm?
  8. Jeg er ute etter en padlejakke til havpadling. Jeg tenker en jakke som kan brukes 3/4 av året og som holder regnet og sjøsprut ute. Har vurdert en tørrjakke som er helt tett, men lurer på om det blir alt for tett igjen, at jeg blir våt av svette. Det andre alternativet er en semi-tørr jakke som blir våt ved veldt, men holder det meste av regn og sjøsprut ute. Er det noen som har erfaringer med disse to type jakkene? tar gjerne imot tips om modeller og hvor jeg kan kjøpe de. Noe som vet om noen butikker i Bergen-området som selger padleutstyr?
  9. takk for hjelpen folkens! Nallo 3 og Kaitum 3 ser begge ut som akkurat det teltet jeg har sett for meg. Eneste ulempen er en stiv pris, men kan hende det lønner seg i lengden. Er det noen som har noen erfaringer med Helsport Rondane og fjellheimen teltene? Hvordan er disse i forhold til Nallo 3 og Kaitum 3 sine egenskaper?
  10. skal bruke det mest om våren, sommer og høst, men det må også funke "greit" om vinteren. Er ute etter et 3-mannstelt med grei plass i forteltet, gode ventilasjonsmuligheter, tar liten plass i sekken og nokså lett.
  11. Det er toppturer om vinteren med tungt utstyr:)
  12. ja det ble samsung 2710 på meg også. Er fornøyd med den så langt.
  13. Hei! Vurderer å kjøpe meg et nytt telt som skal brukes stort sett hele året. Er noen som har noen gode forslag? Kriteriene er det skal tåle mye vind, være lett og ikke alt for dyr:) Mvh Peter Fredheim Oma
  14. Hei! Er ute etter ny mobil som skal være robust, enkel, godt batteri osv. Har sett på samsung xcover B2710 og samsung E2370. Er noen som er erfaringer med disse mobilene? Hvilke burde jeg velge av disse to? Kom gjerne med positive og negative sider ved mobilene.
  15. Er skigal student i Oslo som lurer på om noen har forslag til toppturer som ikke er så alt for langt unna Oslo?
  16. Hallo Lurte på noen vet hvor man kan få tak i forsvarets orginale(eller etterligning) feltbukse på internet? Mvh Peter Oma
  17. ok..takk for gode tilbakemeldinger. skal se hva jeg finner ut
  18. ok. noen erfaringer med Linken Pro`?
  19. Jeg har nettop kjøpt et par K2 Coomba som jeg skal bruke til telemarkkjøring i pudder og toppturer. Hvilke bindinger burde jeg kjøpe til skiene til dette formålet?
  20. Jeg har funne noen gode priser på skiene BD Verdict og K2 Coomba. Verdict fant jeg til 3395 kr og Coomba til 4400 kr med rottefella R8. Er rottefella en binding som egner seg som toppturbinding? Viss ikke, hva telemarkbinding anbefales? Hvilke ski burde jeg velge? Skal bruke de til toppturer og annen pudderkjøring.
  21. takk for nyttig info. Nå vet jeg litt mer om hva jeg burde se etter.
  22. må ærlig innrømme at jeg ikke har spesielt god peiling på ski. Hvor brei burde skiene være for at de skal flyte bra i pudder? Og hvor lang burde de være når jeg er ca 184 cm? Er det noen som har erfaringer med K2 Extreme? knallpris på oslosportslager for disse.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.