Jump to content

Ringstind Superlighet bardunsproblem


JorgenKn

Recommended Posts

Hei.

Jeg har nylig kjøpt med dette teltet og har lagt merke til at bardunene foran på sidene av teltet henger to og to sammen. Hvorfor det? Ser at ingen av videoene på youtube har det. Mulig teltet mitt er en ny versjon. Problemet med dette er at jeg synes det er vanskelig å i det heletatt få avstand mellom inner og ytterduk akuratt der. Ved å kjøpe 2 barduner og 2 plugger til, kan problemet løses. Men trengs det virkelig modifikasjoner på et helt nytt telt?

 

Hvordan løser dere dette?

 

Her er det jeg mener:

 

post-16057-0-03516000-1429815009_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Det sparer gram å kutte ut ein mindre bardun og ein mindre plugg. Å spare vekt har aldri skapt perfekte telt, men det skapar lettare telt. Dette er eit typisk eksempel på at lettvekt har sin pris.

Dersom teltet ikkje fungerer hensiktsmessig, er det jo bra at ein kan modifisere det, heilt uavhengig av om det er nytt eller gamalt. Og i dette tilfellet er det jo veldig enkelt å gjera noko med det dersom ein synest funksjonaliteten har tatt for mykje skade av vektsparinga. Så, ja, dersom du løyser eit problem med to bardunar og to pluggar, så gjer du det.

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar. Jeg har prøvd flere vinkler på pluggene også uten at det endret så mye. Kan det likevell ha noe å si? Noen som har dette teltet som vet?

Personlig synes jeg de få ekstra grammene med flere barduner ikke gjør noe, så blir mest sannsynlig den løsningen om det ikke skulle dukke opp en løsning.

Link to comment
Share on other sites

Kontakt Helsport og spør hva intensjonen er med det opplegget. OM det bare er å spare vekt er det dumt hvis det går utover oppsett. Telt i slike lette materialer bør nok forankres så mye man kan, hvertfall på fjellet. Ta gjerne bilde av teltet oppsatt så de ser hva du mener ikke fungerer så bra. Godt mulig de sender deg litt ekstra bardun og et par plugger.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg har sakt det før, og sier det gjerne igjen. Helsport har en eventyrlig service. Det er mer enn hva man kan si om enkelte andre teltmakere

 

Hvilke andre teltmakere er det du referer til? Kunne vært interessant å høre dine erfaringer, da de aller fleste teltprodusentene jeg har hørt om er ganske serviceinnstilte.

Link to comment
Share on other sites

Sjølv har eg bare erfaring med kundeservice hjå Helsport, og den erfaringa var diverre ikkje god. Det var også eit dårleg teikn at eg måtte ta kontakt med dei den gongen.

Eg har meir erfaring med eit anna teltmerke men der har eg aldri hatt bruk for kundeservice.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy