Gå til innhold

Gautelo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Gautelo

  Sykkeltur/telttur i nordmarka

  Takk for det!
 2. Gautelo

  Sykkeltur/telttur i nordmarka

  Takk for det. Jeg fant faktisk den tråden i går. Litt sløvt å ikke sjekke før jeg la ut ny tråd.
 3. Gautelo

  Sykkeltur/telttur i nordmarka

  Jeg har tenkt meg på flere sykkelturer med telt i Normarka i sommer. Er rimelig godt kjent på sykkelstiene, men trenger tips til fine teltplasser, gjerne noen som ikke alltid er overfylte med folk. Kan noen hjelpe meg?
 4. Gautelo

  Brennberg i Lillomarka

  På Granberg er det helt utrolig fin utsikt. Lett å komme seg opp på sørøstsiden
 5. Gautelo

  perler i Nordmarka

  Veldig fint bilde. Jeg har faktisk leita etter den løypa som går fra Grisputten, over Granbergputtene og mot Nordre Langvann, og i går fant jeg det nordlige startpunktet ganske rett øst for Granberg. Tar av fra den mer vanlige traseen fra sinober til Kjelsås. Veldig ulendt på sommeren, men den lille biten jeg gikk sørover var i alle fall rimelig bra rødmerka. Blir gøy å gå den til vinteren igjen. Er det noen her som har gått denne løypa fra Grisputten til Granberg via Granbergputtene på sommeren? Det er jo ikke lange biten.
 6. Har planer om å ta en overnatting på den nyoppbygde selvbetjente hytta på Rondvassbu i løpet av jula. Er det noen som har vært der? Hvordan er den utstyrt? Har lite erfaring med slike hytter. Pleier det feks å være vann og dyner der? Finnes det en standard liste med oversikt over matforrådet? Finner ikke det på DNT sine hytter
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.