Jump to content

k1t

Aktiv medlem
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

About k1t

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

k1t's Achievements

 1. Flott fortelling og historie. Ble en helaften gjennom alle 3 episodene. Takk for tipset
 2. Veldig godt å høre. Har kjøpt, men ikke fått testet ennå. Hører noen mener at den kan være litt kronglete å regulere varmen? Enten for varmt eller kaldt?
 3. Har både fra zebralight og armytec. Dette er lykter som bruker 1 18650 batteri(eller 2 cr 123). Veldig godt fornøyd med begge merkene, men holder en liten knapp på zebralight sine.(har hatt de lengst og viser seg veldig holdbar) Lyktene har forskjellige styrker og hvor bredt de lyser, så gjør deg opp en mening om dette på forhånd. Betjeningen skal jeg ikke si er den enkleste med tykke vanter.
 4. Tanken var å kunne nyte stillheten/naturen , med brenneren på lunk. Tror jeg må se langt etter det😁 Jeg fikk med meg tråden om at klokken utvides etterhvert. Akkurat nå skulle jeg nok ønsket at klokken var litt videre, slik at cap`en kom nedpå. Tror som du, at det kanskje er årsaken. Har vurdert å file ned/skjære av beina.
 5. Ser slik ut for meg også. Cap`en går ikke lenger ned, nei. Stoppes av de 4 beina på cap`en. Har forsøkt å forvarme med både rødsprit og bensin. Fikk den til å brenne en veldig kort periode etter lang forvarming, men ved ved justering av bensintilførselen(økning), skjedde det samme som på videoen. Har ikke forsøkt å la den dø ut, for så å tenne den. Vet ikke om det kan være forskjell med mini cap og dyse 27 eller 37, men skal få testet dette også.
 6. Ikke dumt i det hele tatt. Måtte sjekke dette nå, pga jeg til vanlig har brukt bare en dyse til bensin og gas. Dyse 37. Dette har fungert uten problemer. Kjøpte et rep sett fra primus som inneholdt dyse 35 og 28. Har forstått at begge disse skal fungere på bensin. 45 er vel den som skal brukes på gass(mangler den). Forsøkte med gass på dyse 37 og den fungerte adskillig bedre med mini cap, helt til jeg åpnet opp på fullt trykk. (hadde kanskje fungert ennå bedre med dyse 45) Hvorfor den ikke brenner rent/renere med bensindysen, forstår jeg bare ikke🙄 20200508_113804.mp4
 7. Her er et bilde av den i bruk. Noe galt er feil😬 Fikk den i et nanosekund til å brenne slik den skal brenne, etter å ha forvarmet lenger enn langt. Så snart jeg skrudde opp og slapp mer bensin inn, ble den slik bildet viser. Er kanskje dette som er underburn?
 8. Skal se om jeg får lagt ut en video iløpet av formiddagen som viser tragedien. Blir å prøve litt de nærmeste dagene, visst ikke , gjør ikke jeg noe mer med den og vil gi beskjed i tråden her visst den selges.
 9. Takker så mye for svaret ditt. Hadde store forhåpninger til denne etter studert videoer på nettet som viser suksess og turmennesker som slipper å ha med sov-i-ro pga bråket fra brenneren. Det kan se ut som min silencer blir lidende av samme sjebne som din.
 10. Hei Da må jeg ty til profesjonell hjelp hos dere. Kjøpte denne [Hidden Content] som ifølge denne artikkelen [Hidden Content], skal passe til min primus himalaya p3288. Mottok den idag med store forhåpninger til å kunne høre fuglekvitter , mens man samtidig hadde fyr i primusen. Så feil kunne man ta. Jeg får den ikke til brenne i nærheten av slik den skal gjøre. For meg ser det ut til at ikke passer helt til brenneren. Blir glippe rundt kanten og kommer ikke en flamme ut av silenceren.(kan virke som alt kommer ut mellom silenceren og koppen😒) Må også sies at med vanlig flammespreder, brenner den som vanlig og helt perfekt. Noen som har vettuge tips, så tas de imot med stor takk. -kent-
 11. k1t

  Inno bombarda

  Kjenner ikke til akkurat denne, men er ikke mulig å sette på svivel/splittring først for så å knyte fortommen i den?
 12. Har også en slik og til overnatting ble det VELDIG mye kondens. Er ikke nok med den myggnettingen i toppen av døren. I tillegg er plassen akkurat i minste laget for meg(1,87). Man må som sagt ligge helt ved åpningen, men jeg fikk plassproblemer ifht både liggeunderlag(oppblåsbart) og meg selv. Ellers er det ok plass til opp-pakning innenfor./evt en firbein venn. Kan sikkert modifiseres slik at man slipper kondensen, men vil tro tarp kan være bedre og lettere.
 13. Var noe sånt jeg tenkte. Dette skaper ikke noe særlig med varme og heller ikke problemer med å justere topphatten?
 14. Hei. Lurer litt på hvordan dere løser akkurat dette. Får dere laget nytt hull, med varmebeskyttende materialer eller fører man bare pipen gjennom topphatten og evt trer rør utvendig for å minske varmgang ved gjennomføringen? Ser for meg utfordring med å gå gjennom topphatten visst man får endring av vindretning?
 15. Har både denne og h31. Begge er super til bruket du beskriver. Jeg bruker nok h31 til det meste, men på skiturer hvor det krever litt mer lys er det h600 som tas frem. H600 har max 750 lumen, men dette er kun de 4 første minuttene mener jeg. Etter det, dimmes den automatisk til 450. Begge har bra batterikapasitet,solide, vanntett og enkel i bruk. Ingen ledninger å "plages" med. Er knallfornøyd med begge. Ingen av disse blir kraftige nok(tror jeg ) til de som skal kjøre på bredere planker mellom busker og stein.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy