Gå til innhold

k1t

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om k1t

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. k1t

  Inno bombarda

  Kjenner ikke til akkurat denne, men er ikke mulig å sette på svivel/splittring først for så å knyte fortommen i den?
 2. Har også en slik og til overnatting ble det VELDIG mye kondens. Er ikke nok med den myggnettingen i toppen av døren. I tillegg er plassen akkurat i minste laget for meg(1,87). Man må som sagt ligge helt ved åpningen, men jeg fikk plassproblemer ifht både liggeunderlag(oppblåsbart) og meg selv. Ellers er det ok plass til opp-pakning innenfor./evt en firbein venn. Kan sikkert modifiseres slik at man slipper kondensen, men vil tro tarp kan være bedre og lettere.
 3. Var noe sånt jeg tenkte. Dette skaper ikke noe særlig med varme og heller ikke problemer med å justere topphatten?
 4. Hei. Lurer litt på hvordan dere løser akkurat dette. Får dere laget nytt hull, med varmebeskyttende materialer eller fører man bare pipen gjennom topphatten og evt trer rør utvendig for å minske varmgang ved gjennomføringen? Ser for meg utfordring med å gå gjennom topphatten visst man får endring av vindretning?
 5. Har både denne og h31. Begge er super til bruket du beskriver. Jeg bruker nok h31 til det meste, men på skiturer hvor det krever litt mer lys er det h600 som tas frem. H600 har max 750 lumen, men dette er kun de 4 første minuttene mener jeg. Etter det, dimmes den automatisk til 450. Begge har bra batterikapasitet,solide, vanntett og enkel i bruk. Ingen ledninger å "plages" med. Er knallfornøyd med begge. Ingen av disse blir kraftige nok(tror jeg ) til de som skal kjøre på bredere planker mellom busker og stein.
 6. k1t

  Vinter/fjell støvler

  Hva med muck-boots? Her har du et eksempel http://www.fjellsport.no/muckboot-angara-med-ekstra-kuldeisolering-ned-til-47.html Er kanskje ikke de som egner seg best til fjellgåing, men det kan kanskje andre svare på.
 7. Akkurat kjøpt denne jakken selv. Blir spennede å teste den utover vinteren. Prisen er det iallefall ingenting å si på. Ser og at det er brukt YKK-glidelåser, samt sømmene ser forseggjort ut. Til denne prisen kan det nok ikke bli feil uansett.
 8. Litt OT, men håper det går bra. Hva er konsekvensen av å bruke feil dyse på feil brennstoff? Er litt usikker, men mener jeg har brukt "gass-dysen" min til renset bensin.(ved uhell/slørv/forglemmelse, uten at det skjedde noe spesielt) Har primus himalaya med 2 typer dyser som fulgte med.
 9. k1t

  Sasta expert parka

  Hehe, skjønner at finskkunnskapene ikke er gode hos mange norske(meg inkl.) Linken var ment som den engelske versjonen, men ble noe feil. Her følger den på engelsk: http://www.sasta.com/product.php?submenu=2&submenu2=104&p_id=332〈=EN Vet ikke hvor mye man skal legge i fordelingen dun/fjær, eller om fyllgraden er viktigere......det viktigste er kanskje erfaringer forumdeltakerne har gjort seg med jakka(visst noen har det) Kent
 10. k1t

  Sasta expert parka

  Ser denne selges til redusert pris og lurer på om noen har erfaring? Står ikke noe om fyllgraden og finner generelt lite info ved googling. link: http://www.sasta.fi/product.php?submenu=2&submenu2=104&p_id=332〈=FI Kent
 11. Nanok ArxcisDuo og et gammel Mc Kinley tunnell
 12. Bare et kort spm.......når dere impregnerer skifellene, er det noe spesiell måte dere gjør det på og evt. noen spesiell impregnering?
 13. Har også hatt slike feller, men ikke fra Montana. Var bare sånne passe fornøyd, ga ujevn glid. Ved "uheldig" føre, syns jeg heller ikke festet var optimalt. Opplevde å at reima som strammes rundt skien ble fliset og nesten ødelagt av stålkantene....... Har idag langfeller som for meg iallefall er mye bedre.
 14. k1t

  Nanok

  Måtte innom siden til Nanok å kike på dette. Mene det bestemt stod at luftelukene kunne lukkes innenfra? Noen som vet om de kan ha forbedret teltet siden du kjøpte ditt....både når det gjelder lufting og stangkanalene?
 15. Har akkurat kommet tilbake fra overnattingstur med denne sekken/posen(sportsnett) Fungererte veldig bra...om den er vanntett skal jeg ikke uttale meg om. Ville nok satset på annen sekk visst du var helt avhengig av at den må være vanntett, men til sitt bruk er denne ok
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.