Gå til innhold

søringen

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Et tips. Har erfaring med at det stilles større krav til liggeunderlaget ved bruk av dunposer, da dunet under kroppen blir helt sammenpresset.
 2. Sulitjelma - Narvik er en fin tur om du ønsker å ha tilgang til hytter underveis. På denne turen er hyttene så tett at man passerer en hytte ved lunchtider i tillegg til å ha en normal dagsettappe frem til neste for overnatting. Om du parkerer ved Fauske så kan du ta taxi inn til kirka og begynne turen til Sorjus Hytta. Turen kan avsluttes flere steder med rent kommunikasjonsmessig vil katterat togstasjon være hensiktsmessig, men sjekk togtidene og undersøke om det er mulig med påstigning uten å ringe først.
 3. Hei. Takk for informative svar. Dette kommer til nytte når vi skal planlegge turen.
 4. Hei. Vi skal gå fra Sulitjelma til Narvik og har et spørsmål angående hvor langt veien fra Sulitjelma til Storevatnan blir brøyte om vinteren. Må man starte i Sulitjelma på ca ca 200 meter over havet, eller er det brøyta opp til hyttene som ligger på ca 300 meter over havet eller er veien åpen hopp til storevatne. Turen vil starte medio mars. Håper at det er noen på forumet som kan hjelpe oss med dette.
 5. søringen

  Er det noen forskjell på Riva II og Riva III

  Takk for svaret/avklaringen.
 6. Hei. Ser av trådene på forumet at Riva III er en binding som i tillegg til å være god å kjøre nedover med også fungerer utmerket bortover. Har lett i noen boder og funnet noen gamle Riva II bindinger. Er disse identiske eller er det noen forskjeller som noen av forumets brukere kjenner til. Håper på svar da jeg har kjøpt nye 75 mm sko (kampanje på Oslo sportslager Crispi sydpolen 1.600,-) og nå er i ferd med å investere i nye ski for å montere bindingen selv såfremt Riva II er brukanes.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.