Gå til innhold
 • Bli medlem

jod

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om jod

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nei, unnskyld kraftuttrykket, men faen heller. Når ungdommen ikke lenger klarer å kjede seg litt i fjellheimen er det på tide at varselklokkene begynner å ringe. Å kjenne litt på de ulike sinnstilstandene er bare sunt. Om folk går rundt og tror at man til alle døgnets timer skal være underholdt, og ikke evner å ha ett tamt øyeblikk i livene sine burde de finne frem en stol og kjede seg noen timer. En flykt fra ensomhet og kjedsomhet fungerer sjelden.
 2. Dette er veldig bra. Noe slikt jeg prøvde å etterlyse. Takk!
 3. Hei, sitter og planlegger neste års sommerferie. Har de siste årene pleid å ta med meg gjengen på storbyferie, noe som har funket utmerket. I år tenkte jeg vi kunne mix it up og sjekke ut steder i Norge. De fleste i gruppen har vært på de mest åpenbare severdighetene (ala Besseggen, Trollstigen, Galdhøpiggen, osv.), så jeg leter etter "bortgjemte" skatter. For noen år siden var 71° Nord i Nord-Norge og besøkte noen stilige grotter, noen som vet hva disse heter? Noen som har noen gode tips til steder som er spesielle i Norge? Har ikke noe i mot å ta en overnatting eller to i te
 4. Flott å se at dere planlegger god tid på turen, det tror jeg dere kan få tilbake for.
 5. Flott å høyre at ungdomen tar seg ein tur ut i skogen om sommaren. Gratulerer med gjennomført tur.
 6. Forslår eit tillegg til fjellvettregel nr. 1.
 7. Møtte en Bergenser på tur for et par uker siden i et av de mer populære fjellområdene i Norge, han spurte meg om jeg drakk vann fra elvene i området. Han hadde jo tross alt observert et par sauer. Det var da jeg husket hvorfor jeg ikke trasker de de områdene til vanlig. Men; Ikke drikk brevann! (Grunnen til at du ikke skal drikke brevann er ikke pga. av evt. døde dyr som kan ligge på breen -- som avgir koliforme bakterier, men fordi vannet innholder en rekke mineraler og salter som gir deg ganske løs mage) (Smeltevann fra bre som har rent et stk. er helt trygt) Det at du ikke skal
 8. Eg har herved lagt jakta til Hardangervidde i starten av August.
 9. Hei, er det mulig å følge riksgrensen mellom Sveet og Holden? (Hvor godt er denne egentlig merket/gangbar?) Eller er den beste ruta å gå via Skjækerdalshytta?
 10. Dette er jo god knas! Men eg forstår ikkje heilt kva det er vi skal drøfte over pm.
 11. Er det nokon som veit om svenskane har topo-kart, slik som vi nordmenn (M711-serien), til håndhaldte global positioning system einheiter? I så fall; kva heiter dei? Om nokon har svenske turisthytter/nødbuer(koier) som POIs ville dette også varma meg godt om hjarterota. (ein. eventuell link ville vore heilt tipp-topp-tommelopp; sjølv berre eit oversiktskart ville gjort meg litt glad) Vonar de har, og får, ein vandringsrik sommar.
 12. Moglegheiter for seksuelle sidesprang, seier du? Dette høyrdes lovande ut. Er det nokre hytter som utmerker seg spesielt, eller er det litt hipp som happ?
 13. Øyvind: Du må da vitterlig forstå at du skal ta turen forbi Dampen, og ikke gjemme deg bort på banen!
 14. Tusen takk for mange gode svar. Har forsøkt å lete etter brukte Ally kanoer siste ukene, men som Fimax sier; svært vanskelig å finne noen. Kaffilars: ser at AF Expedition er hele 19kg, som er et par kg mer enn Ally sin minste, men hvor stor er den sammenpakket? Tenker da på antall L, ca., da jeg ikke har noe problem med å sy litt på sekken for å få pakket den godt.
 15. Hei, har i det siste sett på innkjøp av kajakk/kano. Har selv prøvd å lete litt rundt på nettet, men har ikke funnet så mye av det jeg leter etter. Kajakken/kanoen skal være sammenleggbar / oppblåsbar, siden den kommer bare til å bli brukt i fjellvann eller flate elver, for transport eller fiske. Har funnet ut at å kjøpe noe helt nytt ikke er aktuelt for meg, da jeg er en fattig student, men har hatt problemer med å finne brukte på qxl og finn. Er det andre steder jeg kan lete etter dette? Og; hvor stor praktisk forskjell er det på en kano/kajakk. Jeg tenker da på vekt/størrels
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.