Gå til innhold

Error

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Er en stor butikk i hovedgata som heter Blacks eller noe sånt. Ligger like ved McDonalds ved inngangen til Matthews Street. Ellers var det en del mindre butikker med brukbart utvalg rundt om i sentrum. Går an å gjøre gode kjøp der.. YNWA
 2. Du skriver at du ikke kjenner til de to posene trådstarter nevner, men hevder likevel at WM-posen overgår dem. Hva bygger du det på?
 3. SV står for Severe og AR står for All Round. Severe betyr vel noe sånt som verst/ille/kraftig om jeg ike tar helt feil.
 4. Mountain Equipment Annapurna er en vanvittig god jakke til vinterbruk. Til høst og vår bruker jeg dunvest. Anbefales.
 5. Ser ut som du begynner å bli klar for tur nå, Garder. Synes pakklista di begynner å bli ganske bra. Du får mange gode tips her inne men det er du som skal på tur, så det er du som må ta valgene. Erfaringene du gjør deg etter hver tur er med på å definere hvem du er som turmann. Jeg tror det er bra å oppdage selv hva som fungerer og hva som ikke gjør det under ulike forhold. Min erfaring med vintertur opp til 5-6 dager er at mat og utstyr veier såpass mye at pulk er tingen. Avhengig av terreng og føre selvsagt. Men å bakse i en halvmeter løssnø med tung sekk er ikke morsomt. Termosdiskusjonen er ikke ny for å si det sånn. Smak og behag, men utrolig deilig under pauser på en lang marsj. På pakklisten din står det ikke noe om drikkeflaske. Det er utrolig fort gjort å bli dehydrert på vinteren fordi vi ikke legger like godt merke til vesketapet. Tilgangen på vann er også begrenset hvis man ikke smelter under marsj. Jeg pleier å gå med camelbak under skalljakka når jeg går med pulk, men hvis man bruker sekk kan man ha den foran på brystet. Der holdes den isfri. Vannflaske kan selvsagt også bennyttes, men kapasiteten og komforten er ikke det samme som camelbak.
 6. Flott hund. Har sansen for Boxere. Frøkna har lyst på boxer, men jeg synes vi har nok med vår American Akita, foreløpig. Ellers er det mange gode svar ang. skiene. Tror det blir et par sånne før isfiskesesongen i indre Troms.
 7. Hva slags hund er det du har? Vanskelig å se på bildet, men kunne ligne på Amstaff eller Mastiff. Evt. Rottw.
 8. Fine greier, Andreas . Takk for god info. Dere andre også.
 9. Takker for raske svar. Godt å se at man er på hugget her inne. Vet at mange har motforestillinger mot smørefritt, men nå har jeg fjellski med vanlig såle og med stålkant. Gode ski det, men på enkelte underlag, spesielt på fuktig vårsnø har jeg erfart at smørfritt et utrolig bra selv om gliden nok blir redusert. Andreas: Har du fått brukt skiene noe? Kan du skrive noen ord om fordeler og bakdeler slik du ser det som har brukt dem? Vandrelysten: Joda jeg har vært inne på tanken, men etter noen år har jeg funnet ut at stålkanter sjelden er en absolutt nødvendighet for min del. Og hvis jeg har mistanke om at terrenget krever det tar jeg bare det andre paret. Så da kjører jeg for full sikkerhet for bikkja sin del.
 10. Er det noen som har erfaringer eller vet om det finnes smørefrie ski uten stålkant som samtidig tilfredsstiller kravene til fjellski? Jeg har hund og ønsker ikke å ta sjansen på å kutte opp bikkja med skarpe stålkanter. Jeg går for det meste med pulk, men bruker også litt sekk og går i variert terreng. Skiene bør også være innsvingte og breie nok til løssnø. Jeg vet at Fischer har et par som heter Villmarka, men jeg vet ikke om den fås smørefri.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.