Gå til innhold
  • Bli medlem

grimme elling

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av grimme elling

  1. Har brukt undertøy fra Lanullva både i jobb og på tur. det er skikkelig varmt, tåler maskinvask og holder fasongen bra. Anbefales.
  2. Kjøpte dette teltet i sommer, og har ikke prøvd det så veldig mye ennå, men er meget godt fornøyd så langt. Settes opp på 5 min. Innertelt og yttertelt settes opp i en operasjon,noe som er veldig praktisk i regnvær. Praktiske innvendige lommer og god og praktisk regulering av ventilasjon. I forhold til mitt gamle telt, framstår det for meg som et riktig kjøp. Anbefaler gjerne dette teltet. Ikke noe vintertelt.
  3. Som tidligere nevnt her, så er det et godt utvalg på alle sportsbutikkene på Svalbard. Ellers er det enkelte forhandlere av snøscootere som har litt utvalg av dette.
  4. Ikke langt til Feren i Meråker. Høyfjell, lettgått terreng og godt med plass for lavvo.
  5. Prøv å legg en stein e.l under kanten på teltduken. Da får du bedre gjennomstrømming av luft, og røyken går opp den veien den skal.
  6. Om du ikke gidder å søke fram koordinatene fra kartet, kan du gå inn på siden Norge i bilder. Her søker du inn aktuelt stedsnavn, og setter søkeren på riktig sted. Da får du et Gps koordinat nederst på siden. Enkelt og nøyaktig. La søkeren følge planlagt rute og finn mellomstasjoner også. Men for all del tren på å finne koordinatene fra kartet. Det får man ofte bruk for.
  7. Kristiansund og Nordmøre Turistforening har en rekke hytter i umiddelbar nærhet av Trondheim. Kjør innerst i Valsøybotten( ca.1 1/2 time fra Tr.heim) på fredag ettermiddag. Ta av opp bomvei til Botnavatnet. Følg merket sti til Hardbakkhytta( en flott ny hytte med fantastisk beliggenhet.) ca.2 1/2 time. Etter en god frokost lørdag, går turen til Tverrlihytta (ca.4-5 timer) i rolig tempo. Tverrlihytta er også en forholdsvis ny hytte. Søndag går turen tilbake til bilen. En flott weekend-tur både sommer og vinter. Begge hyttene ligger i Fjordruta. Gå inn på sidene til KNT og les mer om hyttene og rutene.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.