Jump to content

strebus85

Passivt medlem
 • Posts

  726
 • Joined

 • Last visited

Reputation

17 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Ålesund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det høres ut som en fantastisk tur. Sykler du slepene over Hardangervidda?
 2. God kveld, godtfolk. Noen som har gått inn i Børgefjell fra Sverige? Jeg ser på kartet at det er en fjellovergang mellom Store Blåsjö og Klimpfjäll. Noen som har starta fra den? https://kso.etjanster.lantmateriet.se/#
 3. Takk. Det kan gå, men jeg så for meg noe som bandt de tettere sammen slik at det andre ikke tok igjen det første. Men om jeg hindrer at skrukarabinen sklir på førstepulken vil det kanskje fungere bedre. tenke tenke
 4. Når jeg går inn til hytta blir det ofte for høgt pakka på den ene parispulken. Til jul fikk jeg da en parispulk nr 2, og jeg har nå tenkt å koble disse to pulkene mine sammen slik at jeg kan fordele ymist shait på to pulker i stedet for å laste i høgden på den ene. Jeg har fiksa en kobling ved hjelp av en drill og et taustump, men er det noen som har fikse løsninger de vil dele? Kjører taudrag siden jeg er for gjerrig til å kjøpe ekstradrag.
 5. Om du er på fjellet ev. i skogen kan du nok drikke fra bekken, ikke så mye på flate Østlandet. Jeg ville ikke drukket av Glomma gjennom Fredrikstad, FÅSDS.
 6. Hei, godfolk Jeg ser meg om etter en dunjakke til sjuåringen. Kriteriene er at den må være så varm som mulig og utstyrt med hette. Noen som har noen tips/erfaringer?
 7. Hei Noen som har erfaringer med kortfellsystemet til Fischer? Ser at det likner veldig på Åsnes' opplegg, men fint om noen har erfaringer de vil dele. Funker det bra? Er det glatt/"festete"?
 8. @Phaser Ser poenget i å ha noe varig, men jeg er litt skeptisk til det å hele tiden ha noe originalt og fancy for å gjøre enkle oppgaver. Simplify. Simplify. Dessuten er en pose lettere enn mye annet foreslått over. Bruk heller ekstratida til å jobbe overtid slik at du får råd til å kjøpe en lettvektssovepose til 6000. Da begynner en å få tak i utstyr som vil gjøre en forskjell på turen, ikke bare ulike statements for hvor "bushcraft" en er.
 9. ta et steg opp. Hva med en spar-pose? Seriøst. Hva er galt med en plastpose?
 10. Det skulle egentlig være med en kartreferanse, men den dukket ikke opp, gitt. Ser at forumskillsa burde brynes litt.
 11. Bra opplegg! Du må legge ut rapport etterpå. Jeg er fusen på Dynafit Feline-skoa nettopp til slik bruk, men jeg er usikker på om ura blir for hard. (Mye stein her jeg bor.) Men de over som nevner Hardangervidda er nok inne på noe. Flatt og fint + godt hyttenettverk og tørt.
 12. DNT-hytte med god standard og alpine omgivelser. Turen er på 3 km når en går gå fra fellesbeitet øvst i Langdalen vest for Vistdalen hvor en parkerer på anvist plass. 50 kr i bompenger so betales nede i Langdalen. Veien opp til fellesbeitet er i god stand og passer fint for personbiler. Flere fine topper rundt hytta. Husk fiskesaker og redningsvest.
 13. Som torø sa ovenfor, det er lurt å være defensiv. Ikke ta sjanser, er du usikker er du sikker og dropper det. Det er trolig også lurt å være obs på situasjoner som er farlige og skru opp konsentrasjonen i i disse. Faremomenter er - som alle vet - kryssing av elv, bratt terreng, mørkegåing uten lykt, fyring i telt, streng kulde, skred + + +
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy