Gå til innhold
 • Bli medlem

Croco

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Croco

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Søker på Siddisstien og kommer over denne tråden, som det faktisk var jeg som laget for noen år siden. Vel, siden vi fikk en datter sommeren 2006 ble det ikke noe Norge på tvers. Men nå tror jeg det er på tide å børste støv av gamle drømmer. Edit; det var ikke Croco, det var kona hans som ikke visste at Croco var logget inn.
 2. Hei malamute30, hvordan var det egentlig med mygg der?
 3. Skålatårnet står på programmet seinere i år, men hvilken sko type anbefales?...siden en påstå at 500 gram sko tilsvarer 3 kg på ryggen....og det er 1800++ høydemeter vurderer jeg å la fjellsko være hjemme og ta med joggesko isteden. Hvordan er sommerstien, vått/tørr/gjørme/fjell.... Gjerne noen erfaringer.
 4. Turen er gjennomført uten problemer , en dag shorts og tre dager opphold/kald. Distansen (4 DNT timer) var ingen problem for 5 åringen og nok energi til overs når vi kommet fram til hytten. 5 åringen synes det var kjekt og fikk mer smak, blir nok flere turer fram over! Det jeg merket var at det var viktig med regelmessig spissing for å holde humøret oppe. Mer enn hver time når vi tok pausen og ikke snop men ordentlig mat..... Løsningen ble flere halve brødskiver, rosiner og grove kjeks som han fikk når vi gikk. Slik spiste han uten å tenke på det, når vi tok pauser hadde han uansett ikke ti
 5. Takk Viktor, mange gode referanser som jeg kjenner godt til Gutten er 100% klar for fjellturen Tenkte først en 3t prøvetur til Edlandsfjellet (Figgjo) med flere muligheter å komme seg ned for å se om motivasjonen er like stor etter noen timer....men som du skriver med en god pause er energien rask tilbake!
 6. er også tilhenger av å ta det rolig og se på dagsformen, men det blir litt vanskelig når en planlegger en hyttetur hvor det er 3-4 timer tilbake til bilen....men alle hytte/teltturer har ungene elsket og har vært motivert altid egentlig. Huldragodt og sjokoladebit-haug skal jeg huske vi hadde påskeharen i skisporet foran oss de siste årene i påske som hele tiden mistet litt snop
 7. Abonnement på Friluftsliv...flasken får du da til 290 (ikke prøvd selv) men det var vel ikke det du tenkte
 8. Røssdalen er fint som dagstur...men jeg tenkte overnattingstur uten å bære inn en 1 åring, lavvo, mat, soveutstyr ++ (ok jeg kunne gått fram og tilbake noen ganger...)
 9. Har noen gode forslag for lavvoturer rundt Stavanger + 1-2 timer kjøring? Siden vi er en småbarnsfamilie er aksjonsradius fra bilen begrenset (les 100 m ) disse første årene. Campsite krav må være idyllisk med vann og kanskje et dagsturmål...campingplass er ikke ok For noen uker siden var vi i Ørsdalen, utmark litt forbi bruen over til gruvene, et perfekt sted! Noen andre forslag?
 10. Sekk er de vant med fra i barnehagen (friluftsavdeling ) med shift, termos, matboks og sitteunderlag opp i... for denne lengere turen blir sekken frivillig, tom, evt med det allerviktigste opp i...som kan være alt fra favoritt lekebilen, snop til hodelykt Back-up løsninger i tilfelle total streik er nok lurt, Lindap forslag med telt hadde jeg tenkt på, men det blir nok en stor sekk for meg Bekledning til sommertur blir vanlige klær med regntøy, hvis det blir for ille...dressen blir med hvis værmeldingen er kalt/regn (eller turen utsettes...)
 11. ...mange interessante svar...det jeg tenke mest på er at de fleste søndagsturer og skiturer har typisk vært 1-2 timer med en del stopp og som de fleste små bubble etterpå over av energi uansett (litt sukker hjelper også)... men hvordan virker det med en 3-4 timers tur, kan ikke stoppe hver 15. min og kanskje littl dårlig vær?
 12. Tenkte å ta sønnen min (6 år) med på en fjelltur i sommeren, hvor langt kan de gå? Alfa og omega er nok motivasjon , men med god motivasjon (andre unger som blir med), kjekks og snop er en 3-4 timers DNT voksenstur gjennomførbar? Gjerne noen erfaringer...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.