Gå til innhold
  • Bli medlem

Ultravision

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Ultravision

  1. Det var artig å se igjen bildene fra Skarvet på langs. Minner meg om at det pinadø er på tide å lage en film om denne superturen. "Gullputa" som det refereres til var bare dritdigg å ligge på. Riktignok fylte den 20% av sekken, men det var verdt det. Har senere fått høre om oppblåsbare puter som visstnok også skal være gode. Noen som har erfaring med disse putene? Har sagt det før, men fersk kylling med potetgull til første rast ruler skikkelig. Det topper sekken litt, men kun de første timene. God mat er god tur!
  2. Jeg stemte taktisk på venstre slik at Sponheimen tror han har en stemme han egentlig ikke har. Tulla.. Det er vel innlysende at det er bedre med han Sponheimen enn en atombombe i fjellheimen. Når det gjelder livet i Sivet er jeg litt mer i tvil, men.... Jeg tror egentlig vi kan slappe av alle sammen. Da jeg hørte at Kristin Halvorsen skulle bli finansminister holdt jeg på å drite på meg. Da greier sikkert Siv Jensen å ta vare på kultur og natur også når det kommer til stykket.....
  3. Du er nok bare grønn av misunnelse fordi det var mye lunere og deiligere nede hos oss, mens du lå midt i solgangsbrisen som et flagg.
  4. Takk for turen alle mann! Riktig, men jeg kan anbefale alle helstekt kylling med potetgull på første rast. Det er faktisk veldig viktig med god mat. Egg og bacon til frokost, sandwich til lunch. Livet er ikke bedre enn det du får i deg.
  5. PocoLoco har gode poenger. Han har tydeligvis måtte rømme fra det ene til det andre. "PocoLoco" bør få hvile i fred. Jeg har personlig møtt på kjipe pakistanere i BMW som oppførte seg som om de eiede byen (Oslo). Etter en overhøvling spurte hva de gikk på og måtte rømme fra stedet. Selv har jeg kun vært utsatt for vold av etniske nordmenn. Regelrett oppbanking av fulle ungdommer på Romsås en gang for lenge siden. En del innvandrere er oppvokst i en kultur der staten er korrupt og det eneste som gjelder er å ta vare på den nære familie. De er skeptiske til den norske stat fordi de er vant til at staten plyndrer borgerene til glede for enkelte korrupte byråkrat ansatte. Dette har resultert i drosjeskandalen der pakistanere er i majoritet. I Norge er ikke dette så vanlig, så vi skjønner ikke hvorfor de holder på slik. I Italia har vi mafiaen som driver på samme måten. Folk tør ikke si i fra. Dette betyr, jeg gjentar! Dette betyr ikke at innvandrere kan fare frem som de vil. Mange fremmedkulturelle vil ha problemer med å forstå vårt system i fjellheimen med at man gjør opp for seg etter en overnatting. Derfor bør vi heller overbevise dem om at dette er systemet i Norge og at hvis de vil leve lenge i landet må du innrette deg etter landets kultur. Dette må vi også gjøre når vi ferdes i et annet lands kultur. Så "PocoLoco"; mulig det hadde vært best om vi levde adskilt fra hverandre, men verden blir stadig mer sammensveiset så det er kanskje best å ta utfordringene på strak arm. Jeg kjenner mange med muslimsk bakgrunn som er like gode mennesker som meg selv. Prøv, for en gangs skyld å sette deg inn i hvordan andre ser på deg selv. Jeg har forsøkt, og jeg virket ganske enkel. Det må innvandrerne også gjøre ellers kommer vi ingen vei.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.