Gå til innhold
  • Bli medlem

Fjellræddis

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Fjellræddis

  1. Holderen! Kjør til Verdal, ta "grenseveien", kjør nord øst mot Bjørkedet. Her er det en trivelig kar som tilbyr båtskyss over Holderen til norsk side. Dette er et vakkert sted på sommeren og barnevennelig. Mye fisk i vannet og man får låne ro-båt når man låner hytta. Det er 3 hytter der, 2 tilhører Statskog, mens den siste er det DNT som disponerer. Det kan være smart å bestille i god tid... www.turistforeningen.no/turplanlegger/cabin.php?x=10&y=13&v=3&ca_id=313 www.inatur.no
  2. - Snåsafjella..Her kryr det av alternativ med masse fiskevann! Du kan gå mot Sverige (fjellgårdene Gjevsjøen,Holden og Gaundalen), ta turen nordover mot Gressåmoen eller gå mot Skjækerfjell (retning Steinkjer). -Verdalsfjella.. Mot Sverige og Meråker..Relativt tungt med mye myrer.. -Børgefjell..Har ikke vært der selv, men i juli/august sies det å være veldig fint der. -Sylane..Mange merkede stier i området.
  3. Børgefjell har mange små-vann å by på. Kjør til Røyrvik å få info derfra, tips: "Børgefjellsenteret".
  4. takk for tipset! Har du noen peiling på når snøen forsvinner fra tregrensa og opp?
  5. Fantastisk fint område på sommeren også..Hadde en kjapp loffetur på ei helg i fjor. Over Skjækerhatten og ned i Roktdalen på Snåsa- siden. Fine områder, men ifjor var det tørt og man gikk overalt så det gjorde turen mye bedre. Angående ville dyr i området er det ofte observert bjørn og til dels jerv. Det er mye rein i området og det har sikkert en sammenheng med rovdyrene. Så i fjor ( et år som skulle være svært bra rypeår i Skjækerfjella) lite rype..Det selges alt for mye jaktkort i området pga at det er "lett" tilgjengelig for helgaturer.
  6. Veien til litjfjordhalla er bedre nå..kun 1.5 km med grusvei som kan være litt hullete, men ellers bra!
  7. Hei! Er det noen der ute som har noen gode tips om turer (må gjerne inneholde kano- muligheter) fra Sylane i sør til Børgefjell i nord, begge sider av grensa. Varighet 7-10 dager i starten/midten av juni. Korte/ lange dagsetapper?Noen spesielle punkter man bør innom? Fortrinnvis turer som ikke er så kommersielle.. På forhånd takk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.