Gå til innhold
 • Bli medlem

McIver

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg gikk for GPSmap 62s. Har testet den i 2-3 dager nå og er veldig fornøyd:) Har sammenlignet den en del med Oregon 300 og funnet ut at jeg er mere tilfreds med skjermen til 62s. Den er skarp og fin i knallvær med solskinn, og navigeringen med knappene funker utrolig bra... Kun det med å skrive tekst som gjør det mer knotete med knappene! Har lagt inn Topo adventure og kartene ser veldig bra ut på skjermen! Batteritiden virker bra og den er veldig brukervennlig når du lærer deg å bruke den. Garmin GPSmap 62s anbefales
 2. McIver

  Valg av tur-GPS!

  Jeg hadde i utgangspunktet bestemt meg for å gå til innkjøp av en Garmin Oregon 450, men da jeg spurte om de på magasinet hadde noen alternativer til denne så presenterte de meg for Garmin GPSmap 62s. Jeg falt litt for den etter å ha sett litt på den. Jeg ser fordelen i at den ikke har berøringsskjerm, men navigering med knapper, da det ofte er vått, kaldt og man bruker votter eller hansker, og det virker mer presist. Samtidig er den mere robust, større minne, lengre batteritid, bedre antenne, skarpere skjerm (noe som kompenserer for at den er litt mindre en den på Oregon) samtidig som den had
 3. Ønsker meg et par lette tursko i tillegg til mine tyngre jaktstøvler. Jeg ønsker et par som man kan bruke på fjellturer og friluftsturer når det er forholdsvis tørt, samt til bruk når man er ved camp på fiske og jaktturer. Har sett for meg noe lignende som disse, Serpent GTX: [Hidden Content] Disse ser ut til å være litt stødige, grove såler og gore-tex. Noen erfaringer og forslag??
 4. Skal gå til innkjøp av nytt fottøy! Klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg skal gå for. Har inntrykk av at fjellsko og jaktsko er to forskjellige sjangere. Mitt bruk vil bli lange jaktturer etter rype på fjellet, lange og kortere gåturer i fjell og mark, samt allroundbruk når man er utenfor assfalten f.eks. fisketurer, grilling i fjæra osv. Har funnet ut at jeg ønsker en sko med litt høy ankel slik at jeg kan stramme buksa runt ankelen slik at det blir tett. Greit hvis man går i vått terreng, snø og skal krysse bekker og små elver. Har ikke vært å prøvd forskjellige mo
 5. McIver

  Nye fjellsko!

  Hei! Skal kjøpe meg nye fjellsko og lurer på hvilke jeg skal kjøpe! Ønsker meg noen halv-høye og stødge sko med skarekant. De vil bli brukt hele året på alt fra fotturer i skog og fjell til lange jaktturer. Kan Viking Hunter Pro være tingen? Tenkte å legge i max 2000,- Noen som har anbefalinger? Merker? Materiale?
 6. Har erfaring med både Ajungilac Tyin og Helsport Raudfjorden. Raudfjorden er den jeg bruker nå for tiden! Kan anbefale begge på det varmeste! Tror kansje at Tyin er den aller røffeste av de to!
 7. McIver

  Valg av GPS

  Hva med Garmin Oregon 300? Kjenner et par stykker som har denne og er veldig fornøyd!
 8. Kjøpte meg Bergans Alpinist I i helga. Leser nå på nett at den har opplegg for drikkesystem. Regner med at dette er for drikkepose (camelback). Uansett, noen som vet hvor dette er på sekken?? Går ut ifra at dette er en lomme med uttak for slangen?! Ellers noen som vet om noen triks ang. sekken? Virker som en fet sekk med mange bra funksjoner;)
 9. Fikk denne soveposen + Ajungilak Bamse Extreme liggeunderlag til jul! Har fått denne posen anbefalt av en kamerat som har brukt denne soveposen lenge! Ser fram til å prøve den:)
 10. Har investert i MSR whisperlite og MSR BlackLite kokesett. Testet dette senest på jakttur i helga. Ble stekt egg, flesk, pølser og viltgryte i flere omganger.. Både brenneren og kokesettet innfridde bra til forventningene;)
 11. Tok nettopp jegerprøven og ser sinnsykt frem til rypejakta. Har planer om å anskaffe en jaktsekk til bruk under jakta. Bruken blir nok stort sett til rype- og småviltjakt.. med størst fokus på rypejakt! Har naturligvis lite erfaring med hva som er best og mest praktisk. Ser for meg en pris mellom 1000-1500kr. Noen som har noen tips eller anbefalinger? Send gjerne en link;)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.