Gå til innhold
  • Bli medlem

vodkacola

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. hei pål L. Jeg har tenkt på må kjøpe Lowe Alpine expedition 75+20. Kan du fortelle meg hvordan du fikk den for 2000 kr? Ser på Prima villmarksliv og der koster den 2899, det er litt mye for meg så det hadde vært utrolig kult om du fortalte meg hvordan det fikk det til! Brukte du Jetcarrier?
  2. Hei Skal kjøpe meg ny sekk, ca 95-100 liter, er det noen som har erfaring med disse to sekkene? Lowe Alpine TFX Expedition 75+20 Lowe Alpine Frontier 75+20 Eneste jeg vet at den sist nevnte er litt billigere. Jeg har sett på prima villmarksliv sine nettsider der de selger den første for 2900 og den andre for 2300. Er det noen som vet hvor jeg kunne fått tak i dem billigere? Finnes det noen tester av sekkene på internet? Tusen takk for alle svar!!!!
  3. Jeg så på Norrøna Nansen 100L på Anton sport i bogstadveien i Oslo. Første inntrykket mitt var at den så skikkelig kul ut og ikke minst var den lett, men jo mer jeg så på den, jo mer mislikte jeg den. En av grunnene er at det virket som om sekken var av dårlig kvalitet! De remmene på siden av sekken som skal komprimere virket som om de kunne ryke på første turen, de var holdt sammen av en liten gummi bit på siden av sekken og det hele virket veldig dårlig. Norrøna har fokusert ekstremt mye på klær de siste årene og de eneste gode sekkene (virker det som) er de gamle sekkene. Jeg hadde ikke kjøpt norrøna i dag, etter å ha sett på den. Når jeg prøvde den på meg med litt vekt så var det en plate nederst på sekken som gnagde på ryggen min, ikke så digg, det stoffet som er bak virker som også er av dårlig kvalitet og jeg synes det Lyste "Crap" fra alle kanter, men det er min mening! Er det noen som har erfaring med: Lowe Alpine Frontier 75+20 eller Lowe Alpine TFX Expedition 75+20?
  4. Jeg kjøpte Ringstind 2 manns telt rett før jul og brukte det i nordmarka når det var rundt en halv meter snø i påskeferien. da var det rundt 2 minus grader om dagen og tror kanskje det var nede i minus 10 om kvelden. Har brukt det bare på en 3-dagers tur så erfaring med teltet er ganske så minimalt. Jeg kjøpte det mest på grunn av den snille prisen på XXl, kostet rundt 3000kr. Det første jeg la merke til er det lille forteltet, du kan kanskje få presset inn 2 store sekker, men det skal mye til. Jeg dro sammen med kjæresten så da var det greit med plass, men hvis jeg skulle dratt sammen med en kompis så tror jeg det hadde vært liten plass. Den er ganske lang (er selv rundt 188cm lang.) Og jeg la sekken min nederst i teltet når kjæresten hadde det i forteltet og vi sov komfortabelt. Høyden under taket er god, jeg kan sitte oppreist i teltet uten problemer og det er ganske deilig, men hvis du kjøper dette teltet ville jeg kanskje anbefale og kjøpe med en gapahuk og kjøre skikkelig lars monsen stil. Det hadde jeg med for å teste utstyret jeg hadde fått i julegave. Da var det kjempe digg i teltet, skikkelig luksus! De sier at det legger seg flatt når det blåser, men der er jeg litt uenig med, kan ikke si at det blåste KJEMPE mye på den turen jeg var på, men det blåste litt og teltet holdt seg bra. Noe som er negativt med teltet er at det bare er med en teltstang så du må ha ganske mye plass rundt deg for å i det hele tatt sette opp teltet med barduner ( Jeg fant ett sted hvor det ikke var snø, så man kan si at jeg ikke har prøvd det i ordentlig vinter føre.) Det kom ikke mye kondens i telt. Er ganske fornøyd med teltet, men det er ikke ett vintertelt! Men det funket bra! Nå har ikke jeg prøvd noen av de andre teltene som er nevnt her, men hvis du har pengene så hadde jeg kanskje investert i et bedre telt med større fortelt osv, men har du ikke pengene ville jeg si at dette er ett godt valg! Har ikke angret så langt!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.