Gå til innhold
  • Bli medlem

titaniumkriger

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om titaniumkriger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk! Er ikke helt fastlagt hva vi ender opp med å gjøre, men blir en slags tur i alle fall!
  2. Hei og takk for svar! Vi har ikke helt bestemt hvor vi skal dra, og tenkte gjerne ikke noe alt for krevende. Vet du noen andre steder som er padlevennlig og muligens har en fin utsikk?
  3. Takk for svar! Har faktisk tilgang til par tørrdrakter ved jobben min, hvor gode de er og kvaliteten på de er jeg usikker på, men tenkte uansett ikke på det. Er det noen andre ting vi burde være bevisst over?
  4. Hei, dette er mitt første innlegg så vet ikke om dette helt følger reglene her. Jeg og noen venner, vi blir en gruppe på fem, vurderer en kanotur i påskeferien. Vi har litt erfaring med padling og camping generelt, og mange av oss har dratt på fjellturer, men vi har aldri dratt på kanotur. Har derfor noen spørsmål: 1. Er påskeferien for tidlig for en kanotur? 2. Vi vet enda ikke hvor vi skal, har sett på noen fjorder som Nærøyfjorden, men sliter å finne steder der man kan leie kano i flere dager. Finnes det noe slikt? 3. Ikke akkurat spørsmål, men tar gjerne imot tips og personlige erfaringer. Takk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.