Gå til innhold
  • Bli medlem

kennkis

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om kennkis

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Det var da grusomt mye enklere enn som så. https://www.flowtech.as/meny/regulatorer/lavtrykk/regulator-sett-for-gassboks-7/16 Done! ☝️
  2. Enig der. Eneste som fungerer av erfaring er å vaske inn impregnering på gore-tex. Når det gjelder sko, er det eneste som har fungert med Gore-tex; Crispi fjellstøvler. Aldri vært en dråpe fukt på sokken etter tur, uansett terreng og vær. Solide lærstøvler men med gore-tex, som sansynligvis er unødvendig. Hvordan jeg skal få impregnert den membranen når den tid kommer, er en gåte. Fordi spray på gore-rex, har aldri fungert for meg når membranen virkelig trenger en oppfriskning. Mye mye mye mer vedlikehold kreves for gore-tex enn det det er verdt føler jeg. Fått forklart at man skal omtrent spraye like ofte som man skal børste og tørke av skoene etter tur, for at det skal holde. Når det er sagt, hørte jeg en forklaring på Engelsk generelt om impregnering. "You spray it on, the coating simply suggests the water to go elsewhere, instead of through the fabric." Dog er ikke impregnering og Gore-tex membran det samme, men det gir et bedre bilde på hva man egentlig har her.
  3. Skal kjøpe en gassbrenner ala omnilite/optifuel/multifuel/whisperlite, å ha med på tur, men også bruke til overlanding og camping med større gassflaske som 2kg eller 5kg for eksempel. Maksimere bruken av brenneren der altså. Ute etter tips om hvor få tak i, evt nøyaktig hva slags slange, kobling og overganger for og få dette til. Er allerede klar over det generelle og helt overordnede. Men om noen har spesifikt info om hvor og hva, så tar jeg imot. Forhandlere, delenavn/nr. Evt noen som selger noe de ikke lenger trenger. Eller må jeg bare rulle innom nærmeste gass forhandler?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.