Gå til innhold
  • Bli medlem

Hasseh

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Hasseh

  1. Jess, fiskekortet ligger på inatur - søk hoplavassdraget. De lokale har en liten runde de går ved utgangen av Hoklingen - men nærområdet består av gårder og matjord. Ikke en plass jeg ville avlagt flere dager. Det er kun fiske som er imponerende i området. Lån deg båt og hold deg noenlunde nært land så kan jeg nesten garantere fisk - og er fisken virkelig villig er det mulig og ta ei natt for så å fiske dagen etter.
  2. Movatne og Hoklingen er isfrie nå. De ble omtalt i ørret spesial-utgaven til Villmarksliv i fjor og har masse fin ørret. Møtte en østlending der i fjor som fikk ørret på over kiloen - han stod oppe på broen i joggebukse og sandaler. Selv fikk jeg masse mellom 4-700g. 100 båter har en båt stående der, også.
  3. Mens jeg skrev første posten, fant jeg ubrukt ringstind SL2 til 5000,- på finn og kjøpte det. Det tar noen dager før det ankommer i posten å skal gruble frem til da, muligens selger jeg det bare videre. Niak virker forøvrig som et bedre telt, men de to forteltene til SL2 gjør at det fortsatt frister litt. Uansett er jeg mye klokere på hva som finns der ute og takk for det!
  4. Takk for svar! Etter litt lesing her inne ser jeg mye bra er skrevet om Hilleberg, og folk virker lite begeistret for Ringstind som jeg antok var et sikkerstikk. Jeg må kanskje revurdere. Hvilke svakheter har ringstind som mannen i gata ikke vet om?
  5. Hei! Trådstarter og jeg er i nokså lik situasjon, men har allerede falt på Ringstind SL(med 2 stenger) og trenger litt hjelp. Ringstind 1 frister veldig men forteltet irriterer meg - hvordan skal jeg oppbevare sekk og utstyr, koke kaffe og samtidig komme meg inn/ut av teltet uten å bli fly forbanna? Ringstind 2 virker derfor som løsningen med 2 fortelt, men er en spekepølse og sjokolade tyngre. Hva ville dere ha valgt?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.