Gå til innhold
 • Bli medlem

kirkfjell

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kirkfjell

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Algyval (masasje balasam), smertestillende, sårsalve, hundefor og potesokker, trekksele, kjetting med to karabiner, langline. Er det på vinterstid bruker jeg å ha med meg et liggeunderlag, kommer litt an på om jeg har 1 eller 2 hunder med meg. siden jeg har siberian husky bruker jeg å ha de liggende utenfor teltet, men som sagt har jeg bare 1 hund med meg bruker jeg å ha han med meg i teltet! masasje balasam er utrulig bra hvis hunden din har trekket pulk eller hatt tung kløv på seg og ikke minst hvis bikkja har vært på jakt! har sett så mange stive fuglehunder som nesten ikke kan gå, jeg
 2. kirkfjell

  Rypejakt

  Jakt rundt rago er veldig bra. Man har utgangspungt fra ragohytta som er ca en mil å gå til og den ligger omtrent 3-4 kilometer fra svenskegrensen. Er heilt ok med fugl, men er bedre litt senere på sesongen (flekkjakten) Men er uansett en fantastisk naturopplevelse! Bor i bodø så er derfor ganske ofte i rago både med og uten hagle!. God tur
 3. hei turen er ferdig. turen var helt fantastisk.. vi begynnte turen store namsvatnet og avslutten i bardu komune i troms. turen gikk 30 dager. takk for alle fine svar!!bare stil spm om turen.?
 4. takk for svar. er det noen av dere som vet hvordan det er innover mot narvik fjellene? altså mot bjørnefjell? har studert kartene og det ser rimelig greit ut å gå..? er det noe jeg burde tenke på eller noen fine toppturer eller noen severdigheter dere anbefaler å få med seg?
 5. hei=) okey. er det best å gå derifra altså? du skjønner vi sitter her og kaster krone og mynt om vi skal begynne sør eller nord. men hvorfor er det noen grunn til at du skulle begynne med bjørnfjell? er det lettere vei. er det noe vi burde tenke på?
 6. hei jeg skal gå nordland på langs til sommer. og jeg å turkameraten min lurer på om vi skal begynne å gå i fra nord eller sør? er det noen som har erfaring fra det? og hvorfor i så fall?
 7. hei jeg har skjøl en jerven duk. den bruker jeg både på toppturer og og på langeturer. det eineste jeg ser at en vindsekk slår en jervenduk er på vekta.! jerven duken er utrulig bra og ha for både pauser på turer og i nødstilfelle. jeg anbafaler og gå for jerven duk vis jeg har vært deg. detter er min mening da=)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.