Jump to content

Skævkjøtern

Aktiv medlem
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Skævkjøtern

 1. Jeg har Jodix liggende, for de som evt er rundt meg. Ikke for meg, det vil ikke ha noe betydning selvom jeg ikke er 40 enda. Kroppen min tar opp såpass lite jod at etter frokost er allerede lagret fullt. Så får man jo håpe at man får i seg en god frokost før man må evakuere🤦🏻‍♂️ Uansett vil nok ikke den radioaktive jod’n være min største fare. For barn, gravide og ammende derimot kan jodix være viktig. Dette for at barnet ikke skal utvikle kreft. «ulempen» med jodix er vel holdbarheten.
 2. Dere som bruker regnponcho, bruker dere lårings eller gamasjer / gaiters til beina? Tips fra dere som bruker det, hvilket produkt dere er fornøyd med?
 3. God tur! Jeg har tenkt mye på det samme, og har vurdert å bruke sekken sammen med pulkdraget uansett.. Blir fint å høre erfaringene dine!
 4. Hva slags beredskap skal/bør man ha? Er det beredskap for å klare seg hjemme, eller er det en beredskapskasse som skal være rask å få med i f.eks bil under evakuering? Jeg må jo ærlig innrømme at jeg har tenkt litt i de baner at kassen skal hjelpe meg langs veien under evak. og ikke bare hjemme. Skal jeg holde meg hjemme i stua hele tiden, så trengs jo kun litt overflod av mat til enhver tid, og vann på kanner. Turfolk har jo alt annet ( som regel for mye annet.. ) som brenner, gass, sovepose, varme klær, førstehjelp osv..
 5. Samme her! Bikkja surrer rundt ute, ligger å slapper av ute ved camp. Når det er kvelden, blir det innerteltet på oss begge
 6. Har du hatt noe tull med sammenkobling på ulike bokser? En coleman c500 boks jeg har, kommer det ingen gass. Optimus 100 boks funker fint. Og en coleman extreme 100 boks bare lekker og kan ikke brukes sammen med vega’n. har sendt en reklamasjon på det til Fjellsport, så får vi se hva de svarer. Kan være en feil med ventilen på min vega🤷🏻‍♂️
 7. En forutsetning for alt man bruker i naturen må være å rydde opp etter seg og plukke med seg søpla. Dessverre gir altfor mange pokkern i det.
 8. Det ble jatakk begge deler, men jeg blir nok å se meg etter en noe roligere fuelbrenner neste sesong. Jeg trenger ikke noe som er lydløst, men kovea’n lager særs mye lyd😂
 9. Jeg har ingen erfaring med fuel, men det ser jo forsåvidt ryddig nok ut. Det er noe som får det til å skurre for meg med å sette fyr på bensin inne i et tynt fortelt, men sånn sett er det vel ikke noe bedre med gass kanskje. Selvom det overhodet ikke plager meg😂
 10. Jeg har bestilt en av hver og aner ikke hvilken jeg skal velge!?! 😱 Turer rundt 0° til noen få små minus grader. Hva går man for, og hvorfor? Mitt valg står henholdsvis mellom Optimus Vega og Kovea Booster. Meninger?
 11. Hvordan syns du temp.holdbarheten er? Antar at du da ikke åpner termosen før du mer eller mindre skal ha alt innholdet..
 12. Jeg må innrømme at den lille var mindre enn «antatt».. Jeg smilte litt da jeg åpna den, men pytt sann😂 …..netthandel ass, jeg har slutta…..
 13. Jeg har ikke gått inn på ali og sett på de du referer til. Mener lixada ringer en bjelle fra noe jeg har lest. Bushbox (og firebox om jeg ikke tar feil) er hengslet. Det er utrolig lettvint å sette opp. Trenger aldri ta på den sota innsiden, selvom det sikkert også kan unngåes på den i 4 deler.
 14. Fikk denne i gave for endel år siden, og fant den bakerst innerst et sted her om dagen. Tenkte jeg skulle ta den med på tur for å prøve, mest for moro skyld..
 15. En stor ulempe hos Fjellsport slik jeg ser det, er nettopp manglende muligheten for å luke ut ALT de er tomme for..
 16. men fortsatt endel prisforskjeller, så lurt å sjekke begge
 17. Her ble det en liten kvistbrenner, med et nokså jålete skinnetui😂 Fornøyd💯 klarte jo også å rive med meg en ny sag av typen Pocket Boy Outback. Litt skeptisk til holdbarheten, det blir nøye testet når sesongen starter for fullt😁
 18. jaja karer..... Dere får tipse Helsport at dere fortjener litt bonus, jeg er iallefall solgt:) Lagt inn varsel på prisjakt, så får vi se om jeg kan få slipt noen kroner av prisen.. Sjelden det er store tilbud på merker som Helsport og Norrøna, men billigste nå er faktisk nede i 13k. Noen av dere brukt kvistbrenner? Klarer ikke å bestemme meg for om det er verdt forsøket eller bare blir surr..
 19. Det er Helsport sin Finnmarken jeg sikler på:) Og jeg gjør ikke det noe mindre nå!
 20. Hei flotte fjellfolk! Jeg skal oppgradere lavvo`n, og vil høre hva dere syns om lavvo`n dere har? Fordeler/ulemper, eller om dere har gode råd og tanker rundt investering i ny lavvo.
 21. hehe, jeg liker at et innlegg jeg trodde folk ville fnyse av faktisk har engasjert litt
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy