Gå til innhold
 • Bli medlem

nautagåta

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Fekk ein arcteryx bora 35 (TALL) i posten i går. Fin og god sekk verkar det som, men hoftebeltet havnar midt på magen min. Er det andre som har liknande erfaringar? Eg er 191 cm høg, så TALL burde vel passe meg, burde det ikkje?
 2. Hei! Er det vits å reise til Hallingskeid for å tyne ut ein siste rest av skimoro til helga 5. - 7. juni? Blir kun skileik og småturar i tilfelle. Veit nokon korleis det ser ut der oppe no? Harald
 3. Svar fra Oslo Sportslager: "Hei, Jag skall sende en flammespreder til deg med posten på en gång. Send bara din adress så skall jag få den med posten så fort som mulig. mvh Daniel, Oslo sportslager" Oppdatering: Flammesprederen kom i posten i dag, og koketida er sannelig nede i fire minutt .
 4. Det verken soter eller flammer i det hele tatt. Har derimot en fin og konsentrert blåflamme. Brenneren stod på utstilling i butikken, og flammesprederen hadde de tydeligvis rotet vekk. Burde nok kastet et blikk på bruksanvisningen slik at jeg kunne oppdaget mangelen litt før. Har sendt mail til Oslo Sportslager og er rimelig sikker på at jeg har flammesprederen i hende om en dag eller to. Det virker som de er veldig serviceorienterte der. Så får vi se om jeg ikke kan få kokt meg noe vann Takk for svar!
 5. 1. Har det alltid fulgt med "flammespreder" til primus omnifuel? 2. Kan det ta 30 minutter å koke opp en liter vann uten "flammespreder", mens det tar 3 minutter å koke opp vannet med denne dingsen. Grunnen til at jeg spør er at det ikke fulgte med flammespreder i mitt Omnifuel-sett og at det tar en halvtime å koke opp en liter vann.
 6. Takk for svar. Da satser jeg på at det går greit å komprimere det litt.
 7. Har et tremannstelt (helsport bygdin) som jeg bruker når jeg er på tur med sønnen min. Det tar nokså mye plass i sekken. Er det mulig å klemme det ned i et kompresjonstrekk uten feks å ødelegge "rammene" rundt ventilåpningene?
 8. Kjøper ikke sekken bare fordi den blir brukt av special forces. Har hørt mye bra om karrimor, selv om det ikke er et veldig profilert merke i Norge, og prisen er helt ok sammenlignet med andre storsekker.
 9. Takk for alle råd og tips! Blir i hovedsak å drasse med seg et helsport bygdin 3 camp. Er vel ikke av de letteste eller mest kompakte teltene det. Ser vel ut som jeg er i markedet for et eller annet på 100+ . Synes eksempelvis denne ser interessant ut. [Hidden Content] Sekkens volum justeres med reimer på siden. Det eneste jeg er redd for er at det kan bli litt baktung når sekken er fullt "utspent". Er det noen som har erfaringer med denne sekken eller sekker med tilsvarende justering?
 10. Jeg lurer på om noen har råd om hvor stor sekk en bør velge når en skal bære med seg utstyr for meg selv og en gutt på sju år. Blir vel snakk om turer på maks sju dager med fjellvandring og fiske på sommeren. Jeg regner med at jeg må bære det aller meste, bortsett kanskje fra et eller annet symbolsk lett noe. Blir altså minimum en juniorsovepose og et ekstra liggeunderlag i tillegg til guttens bytteklær og mat. Klarer jeg meg med en sekk på under 100 liter, eller må jeg kikke på en av de virkelig store utgavene?
 11. Har brukt jetcarrier. Synes dei var raske til å vidaresende varene. Dessuten var prisen dei tok for frakta svært rimeleg. På jakker skal det vel både leggast til 16% toll og 24% moms, eller?
 12. Eg skulle gjerne prøvd ut korleis sjuåringen ligg an i høve til å halde følgje med rutetidene som turistforeininga gjev opp på heimesida si før vi fer avgarde på langtur. Er det nokon som har forslag til ein passande 5-6 timers (i følge turistforeininga) tur ikkje alt for langt frå Bergen?
 13. Takk for svar! Eg lurer litt på korleis rutetidene som turistforeininga gir opp på nettsidene er i forhold til kva tempo ein sjuåring kan halde. Har du, Bjarne (eller andre), ein formeining om dette?
 14. Er det mulig/forsvarlig å ta med ein sprek 7-åring opp denne ruta, eller blir det for bratt?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.