Gå til innhold
  • Bli medlem

Liadalsnipa

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Der var lite snø på den turen, knapt nok til å lage en snøvball. Men der var ein del snø på den høgare ryggen mot Lofthus. Har ikkje hørt med dei andre kameratane som gjekk til Lofthus om dei måtte gå i råten snø, men det kunne sjå slik ut.. Meinte nok ja!
  2. Hei, eg tenkte berre å seie at turforslaget til Jarle hørtes ut som en bra plan. Eg har tenkt å ta denne turen i sommar (om eg får fri frå jobb..); Kinsarvik-Stavali Stavali-Hedlo Hedlo-Hadlaskard Hadlaskard-Torehytten Torehytten- (Stavali) - Lofthus Så ta en haik eller ev. bruke ein annan bil til å køyre tilbake til Kinsarvik. Uansett, god tur!
  3. Vi var ein litan gjeng kameratar som gjekk frå Vasskraft stasjonen i Kinsarvik og opp Husadalen til Stavali. Ca. 1000 meter stigning alt i alt trur eg det var. Kort sagt den flottaste naturopplevelsen eg har opplevd siste åra. Kanskje litt grunna eit ekstremt flott ver, men det er ein perfekt tur med varierande terreng. Den passar sikkert best for finevers turar, sidan der er eit stykke med bratte berg som skal passerast på veg opp mot skaret etter Husadalen. I godt ver så kan nok DNT anslaget på 6 timar rundast ned til rundt 4 dersom ein har sånn passe lett sekk. Det er kanskje uansett den beste staden å begynne dersam en skal bruke litt tid på å bevege seg innover Hardangervidda frå Vestsida. Men der var sørgelig lite damer der oppe..
  4. Tips til stegjern for Alfa Bever Pro? Veit at dette ikkje akkurat er den stivaste støvelen, men ser likevel etter nokon som er bra for kalde toppturar. Takk!
  5. Har tenkt å kjøpe Sidewinder ski jakka sidan det verkar som om den er svært slitesterk og har god passform. Nokon som har denne jakka og vil dele erfaringane sine med den? Har til no hatt Berghaus XCR jakka frå et par år tilbake, men den har aldri vore vanntett.. Hadde også Lowe si vanntette Guide jakke i si tid, men den hadde til gjengjeld ikkje passform..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.