Gå til innhold
 • Bli medlem

Sliten og Kjørt

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sliten og Kjørt

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Om man sliter med å få fyr funker det bra å pisse på boksen ( -Gass ), -ikke mitt førstevalg, men funker. Helt rett att man må holde beholderen varm. Har man brenner med slange, -heng opp boksen ved siden av brenner når du har fått den i gang. Dro det lidt langt en gang, bunnen er jo buet innover for en grunn. Når bunnen "popper ut" er det fare på ferde ! -Bare opplevd en gang, -gikk bra. -Som sagt, gass er Ca. ubrukelig i kulde. Ikke mitt førstevalg, -men har man ikke andre valg. ... a.
 2. Som med gass (-som jo egentlig er ubrukelig i kulde), -kan du jo pisse på den. (Husk å "nullstille" trykket først, ved å åpne, så lukke korken), -om du ikke har pumpe til din. a.
 3. Det ER en pumpe til Svea123 ! Eller, det var ... -Lett å få kloa i den pumpa er det ikke. (-Funker som fy. ). -Husk å få med lokket som passer til den (=Spesial). Aldri prøvd Coleman 442. Om du vil ha tørk, i Jerven, sett ett T-lys ( -eller tre ) på ei bok eller annet stødig underlag, mellom beina. -Funker veldig bra. -Rote med en brenner, inni Jerven høres ut som en dårlig plan IMHO. Smell heller opp telt om du er så kjørt & våt..! a.
 4. Hvor er de forhandlerene som fører delelager på Spitsbergen, Island, I Bodø, Nuuk, -som har ett brukandes delelager på Helsport, Hilleberg, eller noe annet. Du glemte å svare ... "Experten" ... a.
 5. @Haakon Att det er PISS å kalle en telttur for "Ekspedisjon"..! Er det ikke det for deg ? a.
 6. @Blindgjenger Jeg aner jo ikke hvor mange teltturer du har vert på, som ingen andre har gjort. Har bare 2 ( -og en halv ) under beltet jeg. " -Lengre reise, bla. bla. bla. " HiHi.... ALDRI vert på noen "Ekspedisjon" jeg. a.
 7. I hue mitt er "Ekspedisjoner" utført av vitenskapsfolk / forskere., -eller oppdagere. ... -Mye av dem på Fjellforum. ... Artig Hørt om telttur ..? a.
 8. Jerven er IMHO. Fantastisk, -i alle situasjoner ..! Midsommer i Nordmarka blir det lett kjølig, -på natta. Kvaliteten er jo bare best AFAIK. ( -Om noen vet om bedre vil jeg lære hva ..! ) Jeg er en liten sprett, så "Mini Hunter" funker for meg. -Bodd "på gata", ( -bodde seff. i skogkanten rundt byen ), -stakk beina i ryggsekken om jeg ville strekke de ut ). Elsker Jerven med "medium" tykt for. -Jada, koster spenn, men tviler på att du angrer, om du finner rett modell for deg. UTROLIG slitestyrke, og effekt. a.
 9. Blir trist av å lære dette. Men om de ( -Fra Nederland ) holder stilen, tar jo ikke en pakke til Longyear/Ny-Ålesund, Husavik, Værøy, Nuuk O.L. s å mye mer tid. Håper Helsport prøver å holde stilen, -fra Nederland... Har du, Bjørn J, -eller andre noen praktiske erfaringer på hvordan det fungerer i virkelighetens verden nå ? a.
 10. @tubbs Om man har brukt noen tusen på å komme seg i posisjon for å starte en kul tur, hvor stor tjangs tror d u det er for att det er en forhandler av Helsport, eller Hilleberg, eller noe annet..! -Med komplett delelager. Det er IKKE på Spitsbergen, det er IKKE på Island, det er IKKE i Bodø, eller på noen lokal plass i nærheten, -Tips om forhandlere på Grønland ? Finnes ikke, -som jeg vet om. -Vet du om noen, tubbs. ..? a.
 11. @tubbs Se posten min over: ... ""Trollspiret er det eneste jeg har opplevd stangbrekk på ( -brukte bare ett sett stenger da, blåste bare storm i følge Met. data ). Kontaktet Helsport, de hadde fått en dårlig batch med stenger. Fikk nye stangsett, plenty med ekstra enkeltstenger, mye rep.hylser, mer, og noen kule T-skjorter, på få dager"" Brukerfeil .... Meh. ... a.
 12. Representerer Sømhuset Hilleberg i Norge vdr. garantisaker ? Har de komplett delelager, originale deler, som stangsett O.L. til Hilleberg ? a.
 13. Sømhuset fikser på garanti / = gratis for Hilleberg på garanti. Regner med att de har alt av originale deler, stangsett M.M. .... Kult å vite. a.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.