Gå til innhold
 • Bli medlem

luffen0007

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om luffen0007

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Men hvor blir det av jentene? Til dags dato ikke en jente blant våre 240 registrerte brukere...
 2. luffen0007

  Turmat!!

  Jeg bruker brukte Drytech poser (lært av lommelun's treningsmakker Zyrpe) som jeg gjør klar havregrøt med alt stash som salt/sukker. Lar vannet trekket i posen 4-5 minutter. Men har også brukt kokekar men ref klin, så foretrekker jeg posen.
 3. Forøvrig diskusjonstråd om Jerven: LINK Her er også Markedssjefen i Jerven innom for å følge med diskusjon for å gi råd.
 4. Avhenger veldig av vinter/sommertur, men tror jeg snitter mellom 15-20 kg på sommertur, og på vinter opptil 25kg. Og det avhenger av lengde på turen i form av matoppbunkring. Bruker Norrøna Recon Pack pakkramme sekk, og dagstur sekk festet der bunnrommet er for dags/toppturer (Norrøna Combat Pack).
 5. XXL og de fleste sportsforretninger. Eller www.Jerven.no
 6. Ok - fikk kameraet til slutt. Har testet både video og bilder og må si jeg er storfornøyd.
 7. Konge.... mye stæsh - uten tvil.
 8. Til dere som er interessert i Spesialstyrker eller ligger i hard-trening til opptak. Her er siden for deg! Ikke forlat Fjellforum.et til fordel for oss, men bidra om du kan der du ser du kan.... www.spesialjeger.net Forumet ligger linket på venstre side "Diskusjonsforum". Vel møtt!
 9. Ok. Hva må du gi for den nye Multimate?
 10. He he - hva de sier og hva du mener er en ting. JEG mener den er god og lett for turbruk. Har aldri sammenliknet som du - egne erfaringer.
 11. Hissig du gitt. Hvis du syntes den er tung så får det bli din oppfatning.
 12. Enig - synd Recon dressen ikke kommer i mer siviliserte farger.... Litt vel grønn...
 13. Du sier duken er vanskelig å pakke?? Har du tenkt på å bruke en kompressjonssekk? Det gjør jeg - (samme som for sovepose) - dytt den oppi (ikke pakk) og sett deg på sekken mens du snører sammen. Da blir den overraskende liten. Det er kommet en ny pakk-sekk med Jerven i vinter. Den forrige modellen (jeg har den ifra 2003) har to kompressjonsstropper med trekk (enig - funker dårlig). 2004 modellen har en ny type rulle-pakking (bedre) men jeg sverger som sagt til kompressjonstrekk for sovepose. www.spesialjeger.net
 14. Trust me - du fryser IKKE med Thermo Extreme. Eneste "dritt" er i snøstorm (du føyker igjen) og øs-pøs regnvær. Men da bygger man seg en liten gapahuk/beskyttelse mot det verste, så er man safe. www.spesialjeger.net
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.