Gå til innhold

luffen0007

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. luffen0007

  Nytt forum: www.spesialjeger.net

  Men hvor blir det av jentene? Til dags dato ikke en jente blant våre 240 registrerte brukere...
 2. luffen0007

  Turmat!!

  Jeg bruker brukte Drytech poser (lært av lommelun's treningsmakker Zyrpe) som jeg gjør klar havregrøt med alt stash som salt/sukker. Lar vannet trekket i posen 4-5 minutter. Men har også brukt kokekar men ref klin, så foretrekker jeg posen.
 3. luffen0007

  Jerven fjellduk til overnatting?

  Forøvrig diskusjonstråd om Jerven: LINK Her er også Markedssjefen i Jerven innom for å følge med diskusjon for å gi råd.
 4. luffen0007

  Hvor tung er sekken din på tur?

  Avhenger veldig av vinter/sommertur, men tror jeg snitter mellom 15-20 kg på sommertur, og på vinter opptil 25kg. Og det avhenger av lengde på turen i form av matoppbunkring. Bruker Norrøna Recon Pack pakkramme sekk, og dagstur sekk festet der bunnrommet er for dags/toppturer (Norrøna Combat Pack).
 5. luffen0007

  Forum om forumet

  Som administrator på www.spesialjeger.net har jeg også erfart at det er lett å etablere en rekke sub-forum til brukernes store vrede. Vi gikk raskt tilbake til veldig få forums hvor diskusjonene går. Vi har følgende kategorier etter å ha kuttet bort 4-5 stykker: A: Spesialstyrker B: Trening C: Ordet Fritt Tidligere hadde vi en rekke subforums som bl.a. kjøp og salg. treningsdagbok, makker-søk, osv osv osv. Umiddelbar tilbakemelding var "vi gidder ikke tråle rundt i de ulike forumene". Så mitt tips til Fjellforum.net er å kutte ned på antall forums og heller ha et par samlende og la diskusjonen flyte fritt innenfor disse. Er utrolig hva folk finner frem til... Dessuten slår vi knallhardt ned på personangrep og uvøren opptreden. Skal forumet overleve samt leve opp til å være et seriøst forum, kan vi ikke tillate mye sleivskudd av personlig karakter eller som noen - røper militære hemmeligheter osv. Men fint å se at diskusjoner her på Fjellforum.net ofte er hva våre brukere søker av informasjon, og følgelig legges linker inn til deres tråder her på forumet. Tjeneste som spesialjegere foregår jo i naturen, og da har dere en rekke lærde brukere. Lykke til videre! Spec0016 admin@spesialjeger.net
 6. luffen0007

  Jerven fjellduk til overnatting?

  XXL og de fleste sportsforretninger. Eller www.Jerven.no
 7. luffen0007

  Digital-kamera på tur

  Ok - fikk kameraet til slutt. Har testet både video og bilder og må si jeg er storfornøyd.
 8. luffen0007

  Hvilken primus bruker du?

  Konge.... mye stæsh - uten tvil.
 9. Til dere som er interessert i Spesialstyrker eller ligger i hard-trening til opptak. Her er siden for deg! Ikke forlat Fjellforum.et til fordel for oss, men bidra om du kan der du ser du kan.... www.spesialjeger.net Forumet ligger linket på venstre side "Diskusjonsforum". Vel møtt!
 10. luffen0007

  Jerven fjellduk til overnatting?

  Ok. Hva må du gi for den nye Multimate?
 11. luffen0007

  Jerven fjellduk til overnatting?

  Hva må du betale?
 12. luffen0007

  4- sesongers fjellbukse i gore-tex

  He he - hva de sier og hva du mener er en ting. JEG mener den er god og lett for turbruk. Har aldri sammenliknet som du - egne erfaringer.
 13. luffen0007

  4- sesongers fjellbukse i gore-tex

  Hissig du gitt. Hvis du syntes den er tung så får det bli din oppfatning.
 14. luffen0007

  4- sesongers fjellbukse i gore-tex

  Enig - synd Recon dressen ikke kommer i mer siviliserte farger.... Litt vel grønn...
 15. luffen0007

  Jerven fjellduk til overnatting?

  Du sier duken er vanskelig å pakke?? Har du tenkt på å bruke en kompressjonssekk? Det gjør jeg - (samme som for sovepose) - dytt den oppi (ikke pakk) og sett deg på sekken mens du snører sammen. Da blir den overraskende liten. Det er kommet en ny pakk-sekk med Jerven i vinter. Den forrige modellen (jeg har den ifra 2003) har to kompressjonsstropper med trekk (enig - funker dårlig). 2004 modellen har en ny type rulle-pakking (bedre) men jeg sverger som sagt til kompressjonstrekk for sovepose. www.spesialjeger.net
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.