Gå til innhold
  • Bli medlem

toresa

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av toresa

  1. jeg må bare si at: jeg hadde blitt sjeleglad om noen kunne spørre om jeg ikke kan gå et annet sted å røyke når jeg er ute i friluft...da hadde jeg skammet meg litt...å kanskje røyket mindre på resten av turen. sliter veldig med å "ha lyst" til å bestige en topp, men jeg orker ikke...det er trist det i en alder av 22 år. morfar springer lett ifra meg på tur...han er seff IKKErøyker. skulle ønske jeg også var det. jeg synes synd på røykere inkl. meg selv. røyking er en forbannelse og om man hadde gjort det ulovlig å røyke så hadde mange måttet slutte. skulle ønske røyking var ulovlig jeg....for jeg vil ikke være kriminell bare for en blås.
  2. jeg skriver absolutt ikke for å provosere noen eller si hva som et rett og galt for andre, jeg tenkte bare jeg skulle skrive hva jeg synes. De aller fleste av mine venner har med seg en liten en på innerlomma og jeg driver ikke å kritiserer dem for det. Men for meg blir det ikke rett. Jeg vil ikke si at det er galt for noen å drikke øl på fjellet...for det er jo ingen som sier at jeg ikke kan kose meg med solbærsafta mi heller.
  3. takk for den lars. jeg har vokst opp med en noe usunn drikkekultur...spesiellt disse hytteturene med alkohol, men det som er så rart var at det bare jeg som syntes hytteturen fortsatt var fin nest morgen.... å hvis man er lei av vann...så er det ikke noe som er bedre enn hjemmelaget solbærsaft varm/kald etter en lang tur i fjellet. Både billigere og lettere å ta med. ikke for å være prippen. jeg drikker selv når jeg er på pub, men ikke ut på tur, synes ikke det hører sammen.
  4. nå ser jeg frem til fine rideturer i skogen. Det er ikke noe vakrere enn en travende hest i glitrende nysnø. Vi skal ha noen fine turer med slede og bjelleklang...med barna glisende på reinsdyrfella. med fire hunder løpende på siden skal det mye til for å ødelegge en slik vinteridyll. Flere som har vinteridylliske opplevelser de gleder seg til?
  5. hei. jeg har en dogo canario. jeg pleier ikke å kle på henne, men om hunden ska sove ute i minusgrader, vil jeg anbefale deg å ha en pose som holder kulda ute. hannhunder kan få problemer med testikler ved for sterk kulde. men dere kan jo dele sovepose? koselig for begge to. jeg gjør det med min hund...å da varmer hun så godt om natta.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.