Gå til innhold
 • Bli medlem

norrbaggen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om norrbaggen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Supert svar, KS10! Skal brukes endel på vinter også, men har alltid med spader til alle. Har bodd endel i Exped Orion i maksimalt grisevær, aldri savnet stormmatter sålenge det finnes snø eller stein.
 2. Hvordan er det med tykkelse på duk og hvor solid ting er? Kuling i Sylan røsker godt i teltet..
 3. Ønsker å kjøpe Exped Orion, alle modeller aktuelt.
 4. Gel for øyeblikkelig kick siste kneika Snickers for en time småslit Smørkaffe for å holde hele dagen Smør er godt og fett er lang energi. Også fete nøtter.
 5. Svarer meg sjøl her: dro ekvipasjen en tur gjennom dyp snø og tett buskas, funka fint det. Kan også bekrefte at løsningen med å montere draget så det kan legges over pulken er utmerket
 6. Bumper denne jeg - har kjøpt nye dragfester til Fjellpulken, men synes de er så trange for mitt noen-år-gamle Fjellpulken-drag..? Skal de være sånn ordentlig trange?
 7. Passe gammel tråd her, men kanskje det er riktig sted å spørre? Skal kjøre fra Trh til Bergen i sommer, med en skulptur, intet mindre. Har lyst til å stoppe en natt eller to i Jotunheimen og sove i telt. Så ikke for langt fra veien, men da gjerne ved en bekk eller et lite vann et sted. Tips mottaes med takk!
 8. Jeg er på utkikk etter nye bukser, softshell, noe som tørker fort, trenger ikke fullt skall. Har softshell Norrøna Svalbard, men er på utkikk etter noe med høyere liv. Har flere Norrønabukser, og de har til felles at de henger på hoftene og likevel gir mannlig kameltå. Ønsker meg gamlis-bukser som går opp til midje uten å bli for stramme mot understellet. Har prøvd Fjällräven også, og de er trange og stramme på ALLE de feil måtene. Kan godt være lange og smale. Tips?
 9. Har K7 og kommer aldri, aldri, aldri til å få meg noe annet. Det beste plagget jeg noensinne har hatt. Lunt og varmt i 10 minus og kuling med kun brynje under.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.