Gå til innhold
  • Bli medlem

stenkarlsen

Passivt medlem
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

stenkarlsen vant dagen sist 7. februar 2018

stenkarlsen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

17 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Får ikke opp noe rabatt, og rabattkoden fungerer ikke....?
  2. Knakende fornøyd med posen. Kun testet den 4-5 ganger da den er for varm for minus 3 grader. Ikke vært så mye vinter i sør den siste tiden... 😕 Skulle jeg kjøpt på nytt tror jeg kanskje jeg hadde spart litt penger og kjøpt meg en Warmpeace Viking 900 eller noe slikt. Kjipt å ha en så dyr pose men nesten aldri ha mulighet til å bruke den.
  3. Har skrevet en liten uhøytidelig test av denne på bloggen https://www.fjellfedre.no/2018/07/test-gregory-baltoro-95-pro-ryggsekk/
  4. Takk for mange inspirerende og spennende blogger! Jeg ligger enda litt bakpå iforhold til mange av dere, men har et skikkelig prosjekt gående nå. Meg og en kompis ble fedre samtidig, og bestemte oss raskt for å bli tryggere på fjellet for å kunne gi våre døtre den "friluftsoppveksten" vi ønsket. I samme slengen utnyttet vi muligheten til å lage en liten blogg ut av det. Setter selvsagt pris på alt av tilbakemeldinger, tips og råd! www.fjellfedre.no
  5. Noen som har laget bedding som har lyst til å dele bilder? Vurderer dette selv, men er litt usikker på beste måten gå frem, og evt om det faktisk lønner seg.
  6. Skrev et blogginnlegg om oppsettet på paris pulken min for et par dager siden faktisk. Vet ikke om dette er til interesse for noen her, men hvis det er det: https://www.fjellfedre.no/2018/02/guide-diy-paris-expedition-pulk-fjellfedre-edition/
  7. Med vanntett ytterstoff og hydrofobisk dun ser jeg ingen problem med å ta denne med på "ekspedisjon". I første omgang blir jo hardangervidda lengste turen vi tar, men med tiden er det mye annet spennende på plakaten. Valget falt på Excuistic 1000, da denne ca tilsvarer Alaska 1100, men har litt bedre passform og høyere kvalitet på dunen. Kom egentlig frem til at 1200 fort kan bli for varm. Skulle det bli minus 30 grader får jeg heller dra frem jerven duken.
  8. Jeg har en uvane at jeg kjøper "alt for bra" utstyr. Nå skal jeg ha ny vintersovepose og ser at jeg holder på å gå i samme felle som vanlig. Bruksområdet mitt kommer til å være Sirdalsheiane, Hardangervidda og forhåpentligvis litt lengre ekspedisjoner etterhvert. Regner med temperaturen vil ligge mellom -10 og -25 grader. Sitter å vurderer en Cumulus Excuistic 1200 med hydrofobisk dun, men er i tvil om Alaska ikke egentlig er god nok. Noen som har noe erfaring med disse? Har også fått med meg at det er mange som snakker om Roberts poser, feks Voyager. Hvordan er kvaliteten på Roberts vs Cumulus?
  9. Vurderer å kjøpe meg en Rago Down X-Trem, men er mye annet til denne prisen. Liker godt tanken på å kjøpe norsk og deres etiske retningslinjer, men finner svært lite om denne posen på nett (erfaringer, tester ol.). Er det noen her som faktisk har testet den, og har noen innspill?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.