Gå til innhold
 • Bli medlem

aida

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  104
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Er det noe her på FF som vet om folk som har klatret Cho Oyu eller Everest? Goran fra Gorida har nemlig laget en dokumentar om Klara - den første tsjekkiske kvinne på Everst: [Hidden Content] . Han vil så gjerne komme i kontakt med folk som er villige til å vise sine fotografier fra Cho Oyu og Everst i denne dokumentaren.
 2. enig. knallbra dokumentarer. takk muchos for linker. jeg har "Alone in the wilderness" på DVD, men siden jeg ikke fikk sove i natt, fikk jeg nå sett "Alaska Silence and Solitude". jeg måtte selvfølgelig skrive om Richard på Gorida: [Hidden Content] .
 3. wow. likte alle bildene. er litt overrasket over hvor flott vær dere hadde.
 4. yea. fikk dere ta flere bilder eller?
 5. takk for ditt svar. jeg mente at vi først skal besøke familien i Bergen, så skal vi til Stavanger, Lysefjord og 4444 trapper, så tilbake til Bergen for så å ta enten buss eller reise med båt til Sogndal. huh, som jeg gleder meg. håper bare på flott vær. jeg har allerede bedt Gaia om masse sol med lett bris og perfekte forhold ellers.
 6. fantastisk. nå ble jeg mye bedre kjent med området vi går til. alt er pakket, og vi er klar til Bergen, Stavanger og Hurrungane. takker for alle svar, innspill og info. kom gjerne med flere
 7. takker og bukker for dine svar. tro meg, spørsmålene mine er så konkrete som de kan være i denne fasen . som nevnt, vi kan virkelig ikke ta med stegjern og tau denne gangen, så vi er mest interessert i informasjon om konkrete fjelltopper som er klatrebare uten tau og stegjern, dvs. rene scrambles. visse fjelltopper vi klatret i BC som var beregnet for klatring med tau, klatret vi uten, så jeg er veldig interessert i om noen har konkrete erfaringer med visse fjelltopper i Hurrungane.
 8. jeg beklager på forhånd at jeg tar litt mer av fjellforums plass. jeg prøver meg rett og slett på et nytt innlegg siden jeg har flere og mer konkrete spørsmål. vi har bestemt oss endelig for backpacking i syv dager i Hurrungane, og vi vil klatre - gå - se - oppleve mest mulig. problemet er at vi ikke tar med oss klatreutstyr dvs. stegjern, tau o.l., kun isøkser, og det begrenser utvalg av fjelltopper ytterligere. vi har nemlig fått lov til å ta kun 20 kg i bagasje med oss fra Kanada, så vi tar med oss kun det mest nødvendige, nemlig telt, soveposer, isøkser, fjellsko, filter o.l. jeg har følg
 9. aida

  PerGyntsVeien +++

  igjen, den masete Aida. jeg fikk googlet fram en bok 'Walks and scrabmles in Norway', men det tar 2 - 4 uker før jeg kan ha den. er det noen av dere som har denne boken, og kunne kanskje tenke seg å tjene himmelpoenger ved å poste/ skanne det som står om turer i Jotunheimen?
 10. For noen dager siden fikk jeg se Discovery Channel's dokumentar om "The Mad Trapper" som er en av de mest spennende uløste historiene her i Kanada. Det som er enda mer spennende er at flere har hatt teorien at mannen var fra Volda. Har dere hørt om denne saken? Jeg gidder ikke å kopiere og å lime inn, så hvis dere vil vite mer om dokumentaren, finne link eller mer info finner dere på min hjemmeside: [Hidden Content]
 11. liker stresset jeg . takker for ditt svar REJOHN.
 12. aida

  PerGyntsVeien +++

  nå er Stavanger - turen nesten i boks, så nå vil jeg fokusere bare på planleggingen av Jotunheim - turen vår. fikk se denne mappen av 7 fjellsturen i Bergen ([Hidden Content]), og jeg lurer på om noen av dere vet om det finnes liknende mappe / bilde over forskjellige turer i Jotunheimen?
 13. takker for info. var på linkene du postet, og jeg likte kjempegodt Preikestolenfjellstue. vi bestemte oss allikevel til å kjøre til Byrkjedalstunet og overnatte der for så å klatre alle trappene. vi får se om vi klarer å kombinere alt sammen på tre dager. hvis noen andre har flere tips, let me know.
 14. i forbindelse med vår tur til Bergen har vi tenkt å leie bil for så å kjøre til Stavanger. mitt spørsmål er om noen har tips hvordan man best kan kombinere disse trappene med Prekestolen og Kjerag og evt. noe annet spennende? har dere turforslag over 'must see' i dette området, evt. hvor man kan overnatte? det er snakk om tre - dagers tur.
 15. aida

  PerGyntsVeien +++

  igjen må jeg mase. endelig skal vi til Bergen i slutten av juli, og rundt 1. august har vi tenkt oss til Jotunheim. jeg har undersøkt og lest, men har ikke blitt klokere hva vi skal og bør gjøre for å få mest ut av hele turen. har noen av dere gått Jotunheimstien? jeg har lyst til å gå, men mest til å klatre. turforslag tas imot med hyper- takk. vi snakker om backpacking i 7 dager.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.